FCU Craiova şi-a găsit casă: Roşiorii de Vede

Echipa lui Adrian Mititelu a aflat unde va evolua în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea. Noua casă a FCU Craiova este stadionul din Roşiorii de Vede, pe care-l va împărţi cu formaţia locală, Sporting.

FCU Craiova are terenul de la Severin suspendat, urmare a torţelor care au zburat pe suprafaţa de joc la partida cu Petrolul Ploieşti, din Cupa României. Aşa că staff-ul administrativ a căutat în această săptămână un loc pentru susţinerea următoarelor două partide de pe teren propriu; în cele din urmă, a găsit: la Roşiorii de Vede.

Varianta Caracal a picat

Iniţial, clubul lui Mititelu a anunţat că va evolua la Caracal, pe stadionul Parc. Varianta a căzut în cele din urmă. Mititelu a spus că pe linie politică. Primarul Caracarului, Eduard Ciocăzanu, a explicat presei locale de ce nu a putut să găzduiască echipa FCU Craiova: „S-a dat un accept în primă fază, dar eu nu am ştiut că lucrurile sunt puţin mai complicate. Terenul este al primăriei, dar este dat în concesiune societăţii IGO, care este în insolvenţă. Am întrebat juriştii, am înţeles că este nevoie de un contract, care se face în urma Adunării Generale a Acţionarilor, iar acesta nu se putea face de pe o zi pe alta. Restul sunt speculaţii“.

Au vrut să păstreze secret locul

Preşedintele FCU Craiova, Marcel Iancu, transmitea ieri, pe Facebook, următorul mesaj: „Există oameni cu coloană vertebrală. Un primar al unui municipiu şi-a dat acordul scris să jucăm meciurile cu CSM Vâlcea şi Gloria Bistriţa. Din motive lesne de înţeles, păstrăm secretă localitatea. Suporterii trebuie să vină să ne susţină, fără petarde şi bombe; abia ne aşteaptă FRF, să ne suspende“. Până spre seară, localitatea a fost divulgată – aşa că acum suporterii ştiu unde sunt chemaţi să vină: la terenul din Roşiorii de Vede, care intră astfel în circuitul Ligii a II-a.

Ajutor de la Şoavă?

Pe terenul din Roşiorii de Vede evoluează Sporting Roşiori, liderul campionatului judeţean Teleorman. Antrenor este fostul jucător al FCU Craiova, Florin Şoavă. Este plauzibil ca Şoavă să fi pus o vorbă bună pe lângă oficialităţi pentru a primi echipa lui Mititelu.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad