FCU luptă în justiţie şi la Roşiori

Ieri, la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a avut loc un nou termen în procesul privind dezafilierea FCU Craiova, în care Adrian Mititelu cere daune de 200 milioane de euro. Indiferent de verdict, Ciucă şi ai săi îl vor înfrunta pe Claudiu Niculescu la Roşiorii de Vede.

Ieri după-amiază, Mititelu şi Dragomir au fost faţă în faţă la Judecătoria Sectorului 2, pentru cel de-al doilea termen în dosarul dezafilierii FCU Craiova. Instanţa a decis în doar câteva minute o nouă amânare, pe 7 septembrie. Puţinii suporteri ai echipei lui Mititelu prezenţi la Judecătorie i-au transmis lui Dragomir: „Ne-ai distrus! Să ajungi la puşcărie, Mitică!“. În dosarul cu pricina, Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu sunt acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată, folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite şi sustragere de sub sechestru, precum şi a persoanelor juridice fără scop patrimonial. Procurorii DNA au reţinut în rechizitoriul întocmit faptul că, în 20 iulie 2011, la o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, s-a hotărât excluderea provizorie a Fotbal Club U Craiova SA, pusă pe seama încălcării grave a statutului Federaţiei, fără a se detalia şi motiva în ce au constat încălcările şi gravitatea lor. Mititelu cere despăgubiri de peste 200 milioane de euro.

Niculescu: „Meci greu cu FC Universitatea”

Între timp, in extremis, staff-ul administrativ al lui Mititelu a găsit teren pe care echipa să joace în partidele cu CSM Râmnicu Vâlcea şi Gloria Bistriţa. La Roşiorii de Vede, unde e fieful trupei lui Florin Şoavă, liderul din campionatul judeţean Teleorman. Cam acesta este contextul în care vor presta Ciucă şi ai sâi, sâmbătă, de la 15, contra lui CSM Râmnicu Vâlcea. O declaraţie despre joc a venit din partea antrenorului de la Vâlcea, Claudiu Niculescu, după remiza cu Bistriţa: „Trebuie să uităm acest meci, deoarece ne aşteaptă altul cu FC Universitatea, foarte greu, pe care trebuie să-l tratăm cu maximă concentrare“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad