Felix Grigore: „CS Universitatea este afiliată și are drept de promovare”

Directorul executiv al Universității, Felix Grigore, a precizat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu există probleme în privința afilierii la FRF și nici a promovării în cazul în care, la finalul stagiunii, echipa se va clasa pe unul dintre primele două locuri din serie.

Referitor la declarația lui Brașoveanu, cum că ar mai fi probleme cu afilierea, Felix Grigore a replicat: „Auraș Brașoveanu este reprezentantul cluburilor de liga a doua și din această postură ar trebui să fie un om care cunoaște bine regulamentele. Nu înțeleg de ce nu a explicat clar situația, dar nu e problemă, o voi face eu. Deciziile Comitetului Executiv sunt provizorii, nu definitive. Ele trebuie ratificate de Adunarea Generală a FRF. Adunarea Generală nu se întrunește în fiecare săptămână, ci de două ori pe an. Afilierea va trebui ratificată. Dar nu e doar CS Universitatea în situația asta, ci sunt multe cluburi și din eșaloanele inferioare. Însă trebuie să înțelegeți că e o situație normală, nu e nimic ieșit din comun. În acest moment, CS Universitatea Craiova este afiliată la FRF“. În privința dreptului de accedere într-un eșalon superior, Felix Grigore a spus: „Da, putem promova. Suntem înscriși printr-o excepție prevăzută la regulament. Prin intermediul aceleiași excepții, avem toate drepturile și obligațiile pe care le au toate celelalte cluburi competitoare, inclusiv dreptul de a promova”.

Tilihoi: „Craiova Maxima este alături de noul proiect“

La întâlnirea cu reprezentanții mass-media, alături de Pavel Badea, Silvian Cristescu, Ovidiu Stângă, Felix Grigore și Corneliu Papură, a participat și Nicolae Tilihoi, fosta mare glorie a Universității. Tilihoi a spus: „Craiova Maxima este alături de noul proiect pentru că este simplu și eficient. Cei tineri să ne aducă bucuria înapoi. Să obțină rezultate mai bune decât cele pe care le-am făcut noi. Cât privește palmaresul, că am văzut că e un subiect viu disputat, în opinia mea este al celor care l-au făcut, există niște campionate și cupe câștigate de niște oameni, nu le poate lua cineva care nu a avut niciodată treabă cu fotbalul“.

Cristescu: „Este o blasfemie să spui despre clubul-mamă că e surogat“

Silvian Cristescu, noul team-manager al Universității Craiova, a explicat ce ținte are în noul proiect: „Mă bucur că sunt în acest proiect. Primăria Craiovei este garantul lui. Toată lumea trebuie să îmbrățișeze ideea reînființării secției de fotbal în cadrul CS Universitatea Craiova. Noi, cei care ne-am alăturat proiectului, nu am fost oameni de afaceri dubioși, escroci, ci suntem oameni de fotbal. Dorim să ne judecați după rezultate, nu după cancanuri. Noi nu vrem să apărem ca maimuțoiul la tv. Am auzit cum unii au comentat că acest club este un surogat. Este cea mai mare blasfemie, pentru că e vorba de clubul care a făcut cele mai mari performanțe”.

Badea, pe aceeași lungime de undă cu Cristescu

Pavel Badea a comentat, la rândul său, pe marginea sintagmei „club surogat”, atribuită absurd unei entități sportive ce există de 65 de ani. „Acest proiect e promovat de comunitate și de clubul mamă. De când oul este mai deștept decât găina? Cum să fim noi club surogat? Poate sunt alții! Acesta este clubul pe care craiovenii trebuie să-l susțină, pentru că nu este al meu, al domnului Tilihoi, al domnului Stângă sau al copiilor noștri, este clubul craiovenilor”, a spus Badea.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad