Felix Grigore: Nu mai putem face pași greșiți

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc ieri la stadionul Ion Oblemenco, directorul executiv al Universității Craiova, Felix Grigore, a prefațat jocul cu ASA Târgu Mureș, din etapa a patra a Ligii a II-a.

Despre jocul de sâmbătă, Felix Grigore a spus: „Ne dorim victoria, asta este clar. Dar un egal nu-l putem considera un eșec pentru că este un punct câștigat în deplasare cu o echipă care va fi, cel mai probabil, în play-off. ASA Târgu Mureș este o echipă bună, cu jucători valoroși, cu un antrenor de viitor, care are mare dorință de afirmare și cu conducere bună, mă refer aici la Daniel Stanciu, care, știți și dumneavoastră, a activat în prima ligă“. În ciuda parcursului sub așteptări, directorul executiv al CS Universitatea Craiova a văzut și jumătatea plină a paharului: „Știm cu toții că nu mai putem face pași greșiți. Pentru că am făcut mare parte dintre ei, dar obiectivul nu este compromis. Până la urmă noi am câștigat puncte cu două echipe care vor fi în play-off. Alături de ele și de noi cred că vor mai accede în primele șase Vâlcea, Târgu Mureș și Motru“.

„Avem presiunea rezultatelor”

Felix Grigore a explicat și parcursul de până acum al formației craiovene: „N-aș putea spune că echipa nu a convins. Am avut un joc destul de bun în prima etapă cu Gloria Bistrița, am avut de asemenea un joc destul de bun la Severin, cu două echipe care ne sunt apropiate ca valoare. E adevărat am făcut un joc mai slab cu Reșița. Avem presiunea rezultatelor, care s-a văzut în joc, dar eu aștept de la echipă o victorie pentru că astfel ne vom descătușa; părerea mea este că nu ne va mai putea opri nimeni“. Întrebat dacă antrenorul Erik Lincar a primit ultimatum de la conducere, directorul executiv al CS Universitatea Craiova a declarat: „Nu este vorba despre un ultimatum pentru antrenor. Am spus-o și imediat după meci: nu se pune problema schimbării antrenorului. Este, într-adevăr, un moment mai greu pentru noi, deoarece am acumulat doar două puncte după trei etape, dar nu se pune problema în acest mod“.

Pleșan și Izvoranu, în lotul pentru Târgu Mureș

Chestionat dacă noile achiziții Pleșan și Izvoranu vor intra din primul minut al întâlnirii de la Târgu Mureș, Felix Grigore a spus: „Asta va hotărî antrenorul. Din câte știu eu, vor face deplasarea. Dar dacă vor intra pe teren, va decide doar antrenorul. La meciul cu Reșița, și eu dacă aș fi fost antrenor la echipă, la fel aș fi procedat, adică nu i-aș fi aruncat în luptă. Pentru că, știți bine, au fost în urmă cu pregătirea și ar fi riscat accidentări. Nu merită să fie supuși unui asemenea risc“. Cât privește transferurile lui Ferfelea și Curelea, vehiculate în ultima vreme de presa locală, directorul executiv al Universității a declarat: „Nu putem să vorbim despre doi jucători care sunt sub contract cu o altă echipă în acest moment. Sunt jucători buni, care îmi plac foarte mult, care pot juca la orice echipă de Liga I în acest moment, cu atât mai mult la Liga a II-a”.

 

Dragalina: Începând de sâmbătă vor apărea și rezultatele pozitive!

Mijlocașul Universității Craiova, Dragoș Dragalina, este convins că echipa va intra pe o pantă ascendentă din acest weekend. Prezent la conferința de presă de la stadionul „Ion Oblemenco”, Dragalina a spus: „Sunt convins că putem mult mai mult decât ceea ce am demonstrat până acum. Nu spun că suntem într-o criză de formă. Ne pregătim bine zi de zi și, sper eu, în cel mai scurt timp, fiind serioși și muncind mult, vor veni și rezultatele. N-aș spune că e o povară faptul că jucăm pe «Oblemenco», presiune există pentru că se dorește promovarea. Eu cred că începând de sâmbătă vor apărea și rezultatele pozitive care ne vor duce sus, acolo unde ne este locul”.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad