Festival de folk și baladă, în acest week-end la Târgu Jiu

Târgujienii vor avea parte de un sfârșit de săptămână plin de muzică. În acest week-end, la Târgu Jiu se va desfășura cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Folk și Baladă ,,Poarta Sărutului. Vor fi prezenți pe scena Teatrului de Vară artiști precum Ducu Bertzi, Emeric Imre, Bebe Paraschivescu, Dan Vană sau Doru Stănculescu.
Ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Folk și Baladă va debuta în această seară. Începând cu orele  19.00 vor urca pe scena Teatrului de Vară Ducu Bertzi, Mihai Neniţă, Doru Stănculescu, Andrei Păunescu, Ovidiu Mihăilescu şi Trupa Joi, Eugen Avram, Nicu Zota, Pompiliu Ciolacu și Walter Ghicolescu. Potrivit organizatorilor, în cele trei zile de festival se vor bate pentru marele trofeu aproximativ 40 de artiști din toate colțurile țării și nu numai, totalizând un număr de 28 de recitaluri.
Premiile de anul acesta vor fi oferite de către Consiliul Județean Gorj și au o valoare totală de 7.000 de lei. Câștigătorul marelui premiu va primi suma de 1.500 de lei, pentru primul loc se va acorda un premiu în valoare de 800 de lei, cel care va câștiga locul II va pleca acasă cu suma de 700 de lei, iar câștigătorul premiului III va primi 600 de lei. Gala de premiere va avea loc duminică, începând cu orele 19.00.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad