Fiica decăniței Luminița Popescu a intrat a treia pe țară la Magistratură

Mirela Alexandra Popescu, fiica profesorului universitar Luminița Popescu, decanul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, a promovat a treia pe țară examenul la Institutul Național de Magistratură București.

Alexandra Popescu, fiica decanului Facultății de Inginerie din cadrul UCB Târgu-Jiu, Luminița Popescu, a obținut cea mai mare notă dintre candidații gorjeni la Institutul Național de Magistratură. Tânăra lucrează în București și este absolventă a Facultății de Drept de aici. Alexandra Popescu a primit 85 de puncte la examenul de admitere în magistratură. Din Gorj, la acest examen au participat 82 de persoane, lista cu aceștia fiind disponibilă pe site-ul www.inm-lex.ro Candidaţii gorjeni care au mai promovat examenul sunt: Andreea Simona Suciu, Adriana Pau, Mariana Liliana Cerban, Raluca Ionela Sgarbură, Laurențiu Mirel Todea, Adina Pîrvulescu și Florin Constantin Andrițoiu.

Categoria: Actualitate

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gigi says:

  Bravo,domnisoarei si familiei ei! Succes pe mai departe! De multa vreme n’a mai avut Gorjul fruntasi.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. coleg says:

  Felicitari , iata ca toate comentariile rautacioase sau dovedit nefondate .

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. cosmin says:

  felicitari , era de asteptat , la asa mama era evident sa fie asa fiica.

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad