Fiica milionarului Viorel Petcu s-a căsătorit


Fiica milionarului Viorel Petcu s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale, Andrei Voinea. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis, mireasa fiind sigurul copil al familiei Petcu. Pentru petrecerea care a urmat cununiei religioase, tinerii au ales restaurantul situat pe Insulița din Târgu Jiu, fiindu-le alături sute de invitați, părinții, precum și două perechi de nași, una formată din Marian Iriza, fiul deputatului Scarlat Iriza, și soția acestuia, Roxana.

Andra Petcu și Andrei Voinea și-au unit destinele în fața  ofițerului stării civile în urmă cu mai bine de o lună, respectiv pe data de 3 august. Evenimentul a fost sărbătorit la București, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri. Le-au fost alături tinerilor prietenii apropiați și rudele. La fel ca și cununia religioasă, care s-a desfășurat weekendul trecut, cununia civilă a fost una de fițe, luxoasă, cu ținute și accesorii care mai de care mai scumpe.
Pentru cununia religioasă, Andra și Andrei au ales Târgu Jiul pentru a le putea fi alături toate cunoștințele. Mireasa a ales să poarte o rochie stil prințesă, cu multă dantelă și tul, iar alături, pe tot parcursul zilei, le-a avut pe cele șase domnișoare de onoare, prietene foarte apropiate.

Lună de miere pe insula Santorini

Tinerii căsătoriți au ales să plece în luna de miere imediat după cununia civilă. Destinația aleasă de ei a fost Santorini, una dintre cele mai scumpe insule din Grecia. Balconul apartamentului din cadrul „Honeymoon Petra Villas”, în care cei doi și-au petrecut nopțile, le-a oferit în fiecare dimineață prilejul să se bucure de albastrul Mării Egee și peisaje de vis. Pe site-ul luxoasei vile, oaspeții care au fost cazați aici au descris perioada petrecută aici ca fiind minunată: „Am avut parte de cele mai minunate peisaje din viața noastră, ne tăiau respirația și le-am admirat din cel mai bun loc din Insula Santorini! Cel mai bun loc, servicii extraordinare!”.


Categoria: Monden

Tags: , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. BATMAN says:

  Pai nu e aceeasi stire cu asta din 21 august

  http://www.gorj-domino.com/baieti-destepti-petcu-si-voinea-si-au-unit-afacerile-si-odraslele/

  sau ati inceput sa va copiati intre voi

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. dandana says:

  cind vor muncii si vor cistiga,nu de la furturile altora,stim noi,atunci vor face luna de miere pe …insula din parc!? Mofturi de ciufutzi,si voi nu aveti subiecte….! Lasilor !

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad