Fiica omului de afaceri Marius Benegui, haine și pantofi de mii de euro


Raluca Benegui se numără printre puținele gorjence care se pot bucura de haine, pantofi și genți de zeci de mii de euro, provenite de la cele mai cunoscute case de modă din lume. Fiica unuia dintre cei mai bogați oameni de afaceri din județul Gorj, tânăra de 18 ani se bucură de privilegii la care alte fete de vârsta ei pot doar să viseze. Chiar dacă are tot ce și-a dorit vreodată, Raluca este o fată modestă, care nu se lasă luată de valul banilor.

La doar 18 ani, Raluca Benegui are o mașină personală în valoare de zeci de mii de euro, o garderobă impresionantă în care se regăsesc haine, genți și pantofi care poartă semnătura celor mai mari designeri din lume, dar și o diplomă care îi atestă calitatea de olimpică națională la Informatică. Chiar dacă este un copil de bani gata, fiica milionarului Marius Benegui nu se consideră cu nimic mai deosebită comparativ cu prietenii sau colegii săi de la Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu”, liceul la care este elevă în clasa a XII-a; atunci când merge la școală încearcă să nu iese în evidență cu accesoriile scumpe pe care le deține. ,,Nu sunt un copil răsfățat. E drept că am avut mereu tot ce mi-am dorit, niciodată nu mi-am dorit ceva pe care să nu îl am. La școală nu merg cu genți de firmă, merg cu genți mai simple, mai mari, mai încăpătoare pentru că am forte multe cărți. Niciodată nu m-a privit nimeni cu invidie, nici colegii la școală. Mă înțeleg bine cu toți colegii mei, niciodată nu am avut divergențe cu cineva la școală”, a spus Raluca pentru emisiunea ,,Poveștiri adevărate”.

Se înțelege foarte bine cu părinții

Raluca este singura fată din familia Benegui, dar nu este singurul copil al părinților săi. Tânăra mai are doi frați, cel mai mic în vârstă de doi ani, de care este foarte apropiată. ,,Sunt singura fată a familiei. Mai am doi frați mai mici. Fratele meu este înnebunit după mașini și fotbal. Am fost cu toți la Barcelona, la diverse meciuri. Acolo, tatăl meu și fratele meu au avut ocazia să îl întâlnească pe Lionel Messi, pentru că eu și mama am fost la cumpărături”, a spus fiica lui Marius Benegui.În ceea ce privește relația pe care o are cu părinții săi, Raluca spune că este una deosebită. ,,Mama e cea mai bună prietenă a mea, vorbesc cu ea despre orice. Și cu tata sunt foarte bună prietenă. La sfârșitul fiecărei săptămâni mergem împreună în club, suntem foarte buni prieteni. Pot să vorbesc cu ei despre orice”.


Categoria: Monden

Tags: , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. andrei says:

    Pai si va intreb ce inseamna la voi rasfat? Trebuia sa-i ia si avion ca sa se numeasca rasfat? Eu zic ca rasfatata e..ca doar nu au pus-o la cules de rosii in spatele vilei pentru tot ce i-au luat.. Frumos din partea ei ca se tine de carte,si vrea o meserie, desi ar putea sta linistita cu averea ce-i ramane.. pentru asta isi merita toate hainele.. Bv!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Rares says:

    Acesti copii de bani gata s ar putea implica in campanii umanitare, ar putea sa stranga bani (ca ei au prea multi) pentru copiii bolnavi din judet. Si in paginile Gorj Domino au fost prezentate cazuri de copii foarte bolnavi care au nevoie de mii de euro (cam cat costa rochia sau pantofii de fite ai acestei domnisoare. Am vazut emisiunea in care spune ca a dat 10.000 euro pe nu stiu ce rochie) pentru interventii chirurgicale care le ar salva viata. Au facut vreodata astfel de lucruri? Dsoara Raluca și alți tineri foarte bogați din Gorj?

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad