Fiica primarului de la Târgu Cărbunești, campioană la karate

Gabriela Mazilu, fiica lui Mihai Mazilu, primarul orașului Târgu Cărbunești, a devenit campioană europeană la karate. Adolescenta a participat, weekendul trecut, la Campionul European de Arte Marțiale desfășurat la Alba Iulia. Aceasta s-a numărat printre cei 10 karatiști ai Clubului Sportiv Gilortul care au reprezentat județul Gorj la competiția care a adunat 350 de sportivi din zece țări. Sportivii gorjeni s-au întors acasă cu opt medalii, două dintre acestea aparținându-i fiicei primarului Mihai Mazilu.
Gabriela Mazilu este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ,,Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești. Tatăl său este foarte mândru de reușita fiicei sale. ,,Este vorba despre un grup de karate care s-a înființat și care a dat roade deosebite. Fiica mea s-a numărat printre cei care au participat, weekendul trecut, la Campionatul European de Karate și a obținut două medalii, este campioană europeană și este vicecampioană mondială”, a spus Mihai Mazilu.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad