Fiica Zoicăi Zamfirescu, noul secretar general al CJ Gorj

Cristina Zamfirescu Rădulea este noul secretar general al Consiliului Județean (CJ) Gorj, aceasta ocupând de o săptămână funcția pe care mama ei a ocupat-o ani de zile.

Cristina Rădulea a ocupat, până săptămâna trecută, funcția de manager public al Instituţiei Prefectului Judeţului Gorj. Tânăra de 31 de ani s-a înscris la concursul de ocupare a postului de secretar general al CJ Gorj și a reușit să ia acest post, obținând nota 9,70 la examen. Pentru acest post a mai concurat și secretara Primăriei Turcinești, dar nu a promovat examenul. Cristina Zamfirescu Rădulea este bine pregătită profesional şi a absolvit, potrivit CV-ului, Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca – Facultatea de Studii Europene, Secţia Relaţii Internaţionale şi Studii Europene şi Universitatea „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu – Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative – Secţia Drept, dar este și absolvent YPS, master CEU Budapesta – manager public. Cristina Rădulea este căsătorită și are o fetiță.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad