Firma sindicatelor, Olservmin luată la puricat de către polițiștii gorjeni

Președintele Consiliului de Administrație al societății, Gheorghe Etăgan, a recunoscut că ofițeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj și reprezentanți ai Gărzii Finaciare au ridicat mai multe documente de la sediul unității.

Șefii Olservmin au primit, marți, o vizită neașteptată. Câțiva oameni în uniforme au ridicat o mulțime de documente. Cel mai probabil, contracte şi acte adiţionale încheiate cu fosta Societate Națională a Lignitului Oltenia şi fostele Complexuri Energetice Turceni şi Rovinari. Gheorghe Etăgan, președintele Consiliului de Administrație al firmei prestatoare de servicii, susține că nu știe exact ce acte au fost solicitate de polițiști directorului Olservmin. „Într-adevăr, oamenii legii au fost marți la sediul Olservmin și au ridicat mai multe documente. Au purtat discuții cu directorul unității. Nu pot să vă dau prea multe informații pentru că eu am fost ocupat cu alte activități. Am participat la comisia paritară din cadrul Complexului Energetic Oltenia, unde am discutat mai multe probleme. Eu, din anul 2011, fac parte din Consiliul de Administrație al societății Olservmin; chestiunile pe care le verifică organele abilitate sunt mai vechi, nu sunt din perioada în care am făcut eu parte din conducerea firmei prestatoare. Societatea este în acest moment în reorganizare judiciară. Dacă nu vom obține contracte de prestări servicii într-o lună de zile, vom intra în insolvență”, a declarat secretarul general al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Gheorghe Etăgan.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad