Florin Cârciumaru: Nu cred că Mihai Prunariu a venit în CA la Pandurii cu intenția de a-i lua locul cuiva


Primarul Municipiului Târgu-Jiu consideră că nominalizarea președintelui Asociației Județene de Fotbal Gorj în Consiliul de Administrație al Clubului Pandurii va aduce un plus de valoare.

Șefii Complexului Energetic Oltenia au hotărât, marți seara, ca Mihai Prunariu să fie reprezentantul companiei în Consiliul de Administrație al clubului Pandurii.  Nominalizarea s-a făcut cu respectarea statutului clubului gorjean de fotbal, conform spuselor prședintelui Asociației Județene de Fotbal, Mihai Prunariu. „În Adunarea Generală a Acționarilor trebuie să fie cineva din conducerea Complexului Energetic Oltenia. În Consiliul de Administraţie, membrii asociaţi pot să numească orice persoană, nu trebuie să fie neapărat angajată la unul dintre membrii fondatori. Desemnarea mea este perfect statutară”, a precizat Mihai Prunariu. Șeful AJF Gorj și-a luat în serios noua calitate de membru în CA al Clubului Pandurii,  încă din primele momente după nominalizare. Vrea să vadă care este adevărata situație financiară a clubului manageriat de Marin Condescu. „Am citit prin presă că ar fi ceva probleme financiare. Vreau să aflu despre ce este vorba, e normal atâta timp cât vorbim despre bani publici”, a spus Mihai Prunariu. Acesta nu a dorit să comenteze pe marginea speculațiilor conform cărora mai marii CEO ar vrea să-l pună președinte la Pandurii în locul liderului FNME, Marin Condescu. „Eu nu știu nimic despre aceste lucruri. Deocamdată am un mandat, în care reprezint Complexul Energetic Oltenia, în Consiliul de Administrație al clubului  Pandurii. Este o Adunare Generală a Acționarilor care decide cine conduce clubul. Mi se pare normal ca cel care dă bani mai mulți, principalul finanțator, să conducă”, a mai declarat șeful AJF Gorj.

Prunariu – apreciat de Cârciumaru

Membru în Adunarea Generală a Acționarilor a clubului Pandurii, primarul Municipiului Târgu-Jiu vede cu ochi buni faptul că CEO l-a desemnat pe Mihai Pruanriu să facă parte din Consiliul de Administrație. „Este o nominalizare binevenită. Mihai Prunariu are experiența necesară acumulată în fotbalul gorjean pentru a îmbunătăți activitatea clubului de fotbal. Sunt sigur că, prin prestația pe care o va avea în CA-ul clubului, va aduce un plus de valoare în actul de conducere. Sunt convins că știe să colaboreze și cu ceilalți acționari. Clubul Pandurii are de câștigat”, a declarat Florin Cârciumaru. Edilul de la Târgu- Jiu a comentat și  varianta speculată în presa locală, cum că, Mihai Prunariu a fost adus în Consiliul de Administrație al clubului Pandurii pentru a-i lua locul de preşedinte lui Marin Condescu. „Nimeni nu este de neînlocuit, este posibil orice pe viitor. Deocamdată, Mihai Prunariu este în CA-ul Clubului Pandurii. Nu cred că a venit cu intenția de a-i lua locul cuiva”, a ținut să precizeze primarul Florin Cârciumaru.


Categoria: Politică

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad