Florin Cârciumaru reafirmă: Nu mă mai întorc în AGA la Pandurii

Primarul municipiului Târgu- Jiu nu are de gând să renunțe la demersul său de a pleca din Adunarea Generală a Acționarilor clubului de fotbal.

Edilul spune că, în următoarea ședință de Consiliu Local, va fi desemnată persoana care îi va lua locul în conducerea clubului gorjean. Florin Cârciumaru a ținut să precizeze că îi pare rău că s-a creat un scandal la nivelul județului Gorj după venirea fostului prefect la Târgu-Jiu. Primarul municipiului Târgu -Jiu spune că nu depinde de el dacă Liviu Andrei va mai veni la Pandurii sau nu. „Eu sunt doar un membru în AGA. Nu depinde de mine venirea lui Liviu Andrei. A venit momentul ca deciziile la Pandurii să treacă mai întâi prin Consiliul de Administrație, și după, aprobate în AGA. Eu n-am nimic cu omul Liviu Andrei ”, a declarat Florin Cârciumaru. Primarul spune că în ceea ce privește înființarea clubului Energia Târgu-Jiu, lucrurile nu sunt deocamdată clarificate. „În ultima perioadă nu am mai discutat în AGA situația clubului Energia Rovinari. Nu știu ce hotărâre se va lua privind înființarea noului club. Trebuie să ne întâlnim și  să analizăm situația”, a mai declarat Florin Cârciumaru.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorjanul says:

    Pentru ca oricum , esti incompatibil .

    Thumb up 4 Thumb down 0

  2. Lev says:

    Tevatura pe care a facut-o Carciumaru prin retragerea din A.G.A. de la pandurii a fost facuta doar pentru ca a existat(ezistat) un context favorabil; presa bate campii despre Condescu si cei trei ,,C” incercand sa creeze o emotie judeteana si o emulatie pentru indepartarea lui Condescu, iar Carciumaru crede ca nimeni nu-si da seama care e motivul real pentru care se retrage din A.G.A. de la Pandurii!!! Motivul real nu este circul care se creaza acum in jurul clubului Pandurii! MOTIVUL REAL ESTE INCOMPATIBILITATEA. Oricum, cred ca se va gasi cineva sa faca o sesizare catre A.N.I.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad