Florin Trofin, spre sindicate!

Directorul resurselor energetice din cadrul SE Turceni, Florin Trofin, nu are o direcție prea bine stabilită în cadrul sucursalei CE Oltenia. Cert este că zilele lui la cârma direcției înființate artificial sunt numărate, în sensul că acesta va fi schimbat din funcție.

În urmă cu câteva săptămâni, despre acesta se zvonise deja că este demis, iar departamentul lui, desființat. Numai că reorganizarea pusă pe hârtie de conducerea SE Turceni  nu a fost bine primită de cei din Directoratul companiei, chiar dacă, de exemplu, Florin Trofin era scos din organigramă cu post cu tot.  Șeful sucursalei, Corneliu Dițescu, urmează să pună pe hârtie alt plan de reorganizare, dar după ce unul sau mai mulți membri ai Directoratului  CEO vor face o vizită la sucursala companiei din Turceni. Cert este că despre Florin Trofin se spune deja că se va orienta spre sindicate, după ce va fi „restructurat”, informație neconfirmată însă oficial.

Categoria: Actualitate

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. cititor says:

    si atunci daca trofin nu a fost demis, nu a fost nici paduraru si nici hurezeanu, nu este in vigoare noua organigrama? nu au primit decizii ca nu au confirmat pe posturile pe care au fost numiti? trofin este mai bun profesional decat cei doi? s-a decurcat mai bine pe postul detinut – PROFESIONAL SAU FINANCIAR?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad