Florinel Țuilă: Vreau ca Morega să revină în politică, a ajutat primarii

Edilul comunei Cătunele se plânge că de la alegerile parlamentare de anul trecut, n-a prea fost ajutat de deputații și senatorii de pe colegiu.

Primarul comunei Cătunele, conservatorul Florinel Țuilă, se bucură că fostul deputat Dan Ilie Morega a anunțat că vrea să revină în viața politică a județului Gorj. Edilul are, pe Colegiul parlamentar numărul 1, doi senatori, Dian Popescu și Tudor Barbu dar și doi deputați, Răzvan Rotaru și Ion Cupă, dar se pare că îi duce dorul fostului parlamentar Dan Ilie Morega. „E bine dacă revine în politică domnul Morega. Pot să spun că în ultimul an și jumătate nu am realizat prea multe pe raza comunei Cătunele. Când era deputat, Dan Ilie Morega m-a ajutat să obțin fonduri pentru mai multe investiții. Eu îl susțin dacă revine pe scena politică. Acum, parlamentarii nu mai fac nimic pentru autoritățile locale. M-a mai ajutat cu ceva domnul deputat Ion Cupă; în rest, nu am primit ajutor de la niciun parlamentar. Au dat numai legi proaste, în defavoarea oamenilor”, a declarat Florinel Țuilă.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elena says:

    Ia-ti-l acasa , Florinele !

    Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad