Fluerătoru a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore

Sindicalistul Cristi Fluerătoru a primit ordonanță de reținere în urmă cu câteva momente și a fost transportat la sediul IPJ unde își va petrece noaptea. El este  acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi instigare la fals. Anchetatorii vor decide dacă va fi trimis în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

Liderul de sindicat Cristi Fluerătoru a fost audiat miercuri de procurorii Parchetului Local Târgu-Jiu într-un dosar în care se verifică modul de cheltuire a banilor pentru reabilitarea drumului Ploştina – Ştiucani – Miculeşti – Slivileşti – EMC Motru. Firma sindicalistului, TISECO CONSTRUCT SRL Motru, a executat, în noiembrie 2006, lucrări la acest drum. Procurorii cercetează acum modul în care au fost executate lucrările şi modalitatea în care s-au cheltuit banii pentru reabilitare.

În acest dosar au fost reţinuți și Sandu Benga, inginer la Exploatarea Minieră Motru, şi Nicolae Giuran, preşedintele comisiei de recepţie de la drumul Miculeşti – Motru.

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad