Foc în trafic! Un TIR plin cu fân a ars precum o torță

Un TIR care transporta baloți de fân a luat foc ieri dimineață, în timp ce se afla în trafic. Șoferul a observat târziu că autovehiculul său arde și a oprit chiar în fața unui magazin din zona Bârsești. O explozie la roți a distrus o parte din magazin.

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un TIR care transporta 4 tone de baloți din plante. Evenimentul a avut loc în zona cartierului Bârsești, traficul fiind deviat mai bine de oră după producerea incendiului.
Din păcate, șoferul autovehiculului a observat destul de târziu că mașina sa e în flăcări și a oprit-o într-un loc total neindicat. Tânărul a staționat chiar în fața unui magazin și a câtorva imobile de locuit. Din păcate, la un moment dat, una dintre roțile TIR-ului a explodat, avariind magazinul și alte bunuri așezate în fața lui. „Eram în curte când am văzut focul și fumul gros. Ne-am speriat, nu știam ce a luat foc. Bietul șofer a oprit mașina chiar în fața magazinului și apoi când îi explodă roata, aceasta sări fix în magazin. Sunt multe bunuri distruse pe acolo, lăzi frigorifice, fațada. Doamne ferește că nu se întâmplă mai rău!”, a spus unul dintre martorii la eveniment.

O scânteie de la rețeaua electrică

Șoferul TIR-lui a declarat că o scânteie de la rețeaua electrică a orașului a sărit pe prelata mașinii sale după ce troleul l-a depășit în trafic. Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Târgu-Jiu de la ISU Gorj au lucrat la stingerea incendiului. „În incendiu au ars: partea din spate a autotrenului, fără a fi afectată cabina acestuia, remorca în totalitate, plantele furajere, 15 % din magazinul aflat în imediata vecinătate a incendiului (geamurile faţadei sparte, uşile de la intrare, un expresor de cafea şi marfă expusă), precum şi 5 % dintr-o casă de locuit, proprietatea  Emiliei U. (termoizolaţia faţadei şi geamurile sparte). Cauza probabilă a incendiului este scântei electrice provenite de la un vehicul”, a spus Cătălin Bejancu, reprezentantul ISU Gorj.

Categoria: Eveniment

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. nicu says:

    Jafurile de zeci de ani vopsite cu vopsea stralucitoare ale Succesului . Bombe pe roti . Daca insa vrei sa te angajezi sofer pe una din acestea i ti cere ipoteca pe casa .

    Thumb up 2 Thumb down 0

  2. dan says:

    brinzoi minte ca i-a provocat atatea stricaciuni?vrea bani,nu se mai satura

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad