Focuri de armă pentru a potoli un gorjean pus pe scandal

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Tg-Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Scoarţa, suspectat de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii au fost nevoiți să apeleze la armele din dotare pentru a potoli un bărbat pus pe scandal, care îi amenința pe oamenii legii cu un obiect contondent. Scandalul a avut loc la un local din comuna Dănești, la sfârșitul săptămânii trecute. Polițiștii au intervenit pentru a restabili ordinea publică în rândul unor consumatori din incinta unui local, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Solicitându-le persoanelor prezente să înceteze acţiunile lor şi să se legitimeze, acestea au refuzat şi au continuat să provoace scandal, poliţiştii fiind ameninţaţi cu acte de violenţă. În această împrejurare, unele dintre persoanele implicate au părăsit incinta discotecii, în timp ce L.M., de 34 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, s-a îndreptat spre cei doi poliţişti, având un corp dur în mână, ameninţându-i pe aceştia cu acte de violenţă. Întrucât suspectul a continuat să manifeste un comportament agresiv faţă de poliţişti, unul dintre aceştia l-a somat să se oprească, după care a executat două focuri de avertizare în plan vertical, cu armamentul din dotare. Ulterior acestei acţiuni, suspecţii au fugit. Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale al I.P.J Gorj, au fost prinşi trei dintre cei patru suspecţi care participaseră la scandal.

Ultraj și lovire

Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că doi suspecţi, respectiv L.M., de 34 ani, şi S.O., de 29 ani, ar fi produs scandal public în incinta discotecii, tulburând ordinea şi liniştea publică şi, de asemenea, ar fi lovit două persoane. Ca urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri faţă de S.O., de 29 ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv al IPJ Gorj. Faţă de suspectul de 34 de ani, L.M., s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri, în prezent desfăşurându-se activităţi de căutare a acestuia, întrucât se sustrage cercetărilor. De asemenea, faţă de acesta s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, dosarul fiind declinat Parchetului pentru continuarea cercetărilor.

Categoria: Eveniment

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad