Foștii se tăvălesc de râs

Actualii șefi ai Minprest și-au dat în petec. Unul de la PNL și altul de la PSD au un singur numitor comun: sunt slabi, naivi și nu corespund funcției. Nu o spun eu, ci „patronatul” , adică reprezentanți ai CEO. Mai aflu că ei vor mai sta în funcție doar vreo trei săptămâni, timp în care să gândească un plan de management care să nu producă haz sau iritare celor de la CEO. Alatădată teren de joacă pentru pedeliști, Minprest e din nou, să zicem, prădată. Angajări în exces ale celor mai drăguțe fete, dotări cu mașini și telefoane de ultimă generație pentru staff, etc. Problema schimbării lor s-a pus mai devreme însă există o oarecare prudență din partea administrației. Și asta pentru că în fruntea societății în care acționar majoritar este CEO, se află ultimul… liberal pe baricade. În acest caz, Dian Popescu ar mai avea un motiv în plus să arunce bobârnace PSD-ului. Prin urmare, situația trenează iar singura șansă a celor doi directori (Giorgi și Văcaru) să rămână în funcții, este să elaboreze un plan de management neplagiat.

Între timp, la alt nivel, dosarul lui Marin Condescu face slalom printre organele de cercetare penală, iar Pandurii o iau din loc spre Israel cu președintele și alaiul de ziariști cu tot. La întoarcere, Condescu va justifica, pe cuvântul lui dat în AGA, milioanele de euro primite din minerit și energie în ultimii trei ani. Administrația CEO, din acest punct de vedere, e în stand-by.

Interesant este că în ambele situații e vorba despre termene, despre alte șanse date celor suspectați de diverse mizerii, administrația CEO, cu un alibi perfect, putând lăsa lucrurile la fel.

Mulți oameni de la Minprest dar și din tabăra anti-Condescu sunt nemulțumiți, atacând furibund ceea ce pare a se contura ca fiind o coabitare la nivelul CEO, în sensul că nepregătiții de la Minprest, puși pe căpătuială, vor rămâne în funcții, cu tot cu angajările ilegale făcute între timp, și, Marin Condescu – în fruntea CA pentru că va pune la dispoziția CEO actele financiare cerute de luni de zile. De asemenea, apropiații lui Condescu ce se îndreaptă acum în alte direcții, ar putea fi îmbunați în cele din urmă rămânând ca în final, chiar și în octombrie (dacă vor avea loc alageri la FNME), lider să fie ales … Marin Condescu.

În acest caz, foștilor, cei din vremuri portocalii, nu le rămâne decât să se tăvălească de râs.

Categoria: Editorial

Tags:

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Elena says:

  Toti se tavalesc in aceeasi troaca .

  Thumb up 1 Thumb down 0

 2. M.C.H. says:

  @ Elena:
  Nu ca ar fi niste animalute carora le place sa se tavaleasca in noroi… :)

  Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad