Fostul șef al jandarmilor gorjeni a devenit adjunct al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române

Astăzi, 30 septembrie, prin intermediul unei videoconferințe transmisă în toate unitățile Jandarmeriei Române, a fost prezentat domnul colonel dr. Vîță Robert Iulian, care a îndeplinit în perioada 05 aprilie 2012 – 23 septembrie 2013, funcția de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj și a fost împuternicit în funcția ca adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, pe o perioadă de șase luni.

Vineri, 27 septembrie a.c., pe platoul unității în prezența personalului din comandamentul unității a avut loc o festivitate, în cadrul căreia a fost prezentat Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, prin care domnul colonel Popescu Florin a fost împuternicit să îndeplinească pentru o perioadă de șase luni atribuțiile funcției de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

Totodată, în funcția de prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, a fost împuternicit pe o perioadă de șase luni, domnul locotenent colonel Burlan Claudiu.

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad