FOTO | Plânsete și jale la înmormântarea patronului Macofil! – Peste 1.000 de oameni l-au condus pe ultimul drum

Salariați, foști salariați, oameni de afaceri, prieteni, rude și cunoscuți ai familiei Pătruț au mers ieri la înmormântarea omului de afaceri Ion Pătruț. Acesta a decedat la vârsta de 74 de ani, într-un spital din București și se afla în executarea unei pedepse privative de libertate.

În primăvară, Ion Pătruț a fost încarcerat la Penitenciarul din Târgu Jiu unde s-a predat de bună voie, având de executat o pedeapsă de 3 ani și patru luni de închisoare. Milionar în euro, Ion Pătruț suferea de o boală ce nu putea fi tratată în sistemul penitenciar. Acesta a cerut cerut instanței cu puțin timp în urmă, să-i fie întreruptă pedeapsa pentru a se putea trata, lucru ce nu s-a întâmplat.

Drum blocat de cortegiul funerar

Patronul societății Macofil a fost condus ieri pe ultimul drum, convoiul celor care l-au apreciat fiind impresionant, fiind observate peste 100 de mașini. De asemenea, cortegiul funerar a blocat șoseaua pentru un timp, în zona Câmpu Mare.

Peste 1000 de oameni au ținut să fie prezenți la slujba de înmormântare de la biserica din Polovragi, Cei care i-au fost alături la final, au declarat ziariștilor că acesta nu merita o astfel de soartă: „A fost un om bun care a ajutat foarte multă lume. Nu merita să fie condamnat, nici să sufere atât. Justiția a fost nedreaptă în cazul lui. Infractorii de drept comun sunt eliberați și săvârșesc apoi crime și violuri, în timp ce oameni ca Pătruț zac prin închisori fără să aibă niciun drept. Asta e realitatea”, a spus unul dintre cei veniți ieri la înmormântarea omului de afaceri.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad