Foto surprinzător: Andra Măruță, așa cum nu ai văzut-o niciodată!

Andra este una dintre cele mai apreciate soliste din România. Vocea sa, dar și discreția sau naturalețea de care a dat dovadă de-a lungul carierei, au adus-o pe artistă pe primele locuri în topul preferințelor publicului. Deși este o femeie foarte frumoasă și foarte sexy, Andra nu a exagerat niciodată profitând de aceste calități.

Faptul că este o femeie frumoasă și că are o formă fizică foarte bună ar fi putut să o ajute pe Andra să își construiască o carieră mult mai repede. Cântăreața a refuzat să profite de aceste lucruri pentru a deveni cunoscută și a preferat ca vocea și talentul cu care a înzestrat-o Dumnezeu să fie calitățile care să îi aducă recunoașterea din partea publicului.
Chiar dacă niciodată nu  a apărut în pictoriale îndrăznețe, Andra a avut numeroase propuneri de a poza în revistele destinate bărbaților. Artista a refuzat politicos ofertele, preferând să rămână la fel de discretă ca întotdeauna. „Imediat cum am împlinit 18 ani, mi s-a propus să pozez pentru o publicație destinată domnilor. Nu am acceptat, le-am mulțumit frumos că s-au gândit la mine și că, prin urmare, mă consideră o fată atractivă, mai ales că aveau un concept artistic și ei sunt exigenți cu frumusețea feminină. Nu cred însă că mă reprezintă o astfel de idee, de postură… N-aș fi naturală, n-aș fi eu…”, a declarat Andra.

Este căsătorită cu Cătălin Măruță din anul 2008

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite  cupluri din showbiz încă din anul 2006. În anul 2008, cei doi și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu și au devenit soț și soție, iar nunta lor a fost evenimentul anului la Târgu Jiu. În anul 2010 a venit pe lume fructul iubirii lor, micuțul David. Cei doi au declarat mereu că se iubesc foarte mult, iar familia înseamnă totul pentru ei.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad