Frații liderului Partida Romilor s-au luat la bătaie pentru avere

Scandal cu bâte şi topoare în familia liderului Partidei Romilor din Gorj, Nelu Pavel. Aseară, fraţii acestuia s-au luat la bătaie pentru avere imediat după înmormântarea mamei, scrie B1Tv. Mărul discordiei, o casă bătrânească din cartierul Obreja. Deşi, iniţial au vrut să discute, fraţii au ajuns să se bată pe viaţă şi pe moarte. Doar mascații si jandarmii i-au despărțit iar, în final, cinci persoane implicate în scandal au ajuns la poliţie.

Conflictul dintre fraţi a început la scurt timp după înmormântarea mamei pentru că aveau o casă de moştenit. Aşa că Amza, fratele lui Nelu Pavel, a venit la casa acestuia pentru a îşi revendica moştenirea. Dar acolo, situaţia a degenerat rapid.

Pe de altă parte, Nelu Pavel susţine că Amza a sărit la bătaie.

„A venit înarmat, a venit să-i scoată pe fraţii mei şi-au vrut să-l omoare pe acest bătrân de 87 de ani ca să ia casa. Amza este un individ, nu ne este rudă. Este un copil, care era al străzii şi l-a luat pe lângă casă”, a declarat Nelu Pavel.

Iar cearta fraţilor nu a trecut neobservată de autorităţi, iar acum îi aşteaptă judecata.

„E o ceartă ţigănească. Eventual, mai târziu o să ajungă pe mâna mea, personal. O să-i judec. Ar fi posibil să-i condam. Adică, nu-i închisoare, eu n-am dreptul să dau, este o pedeapsă bănească”, a spus Costică Șuță, judecătorul cartierului Obreja.

Într-un final, conflictul a fost aplanat de autorităţile locale.Toţi cei implicaţi în scandal au fost reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/gorj-scandal-cu-bate-i-topoare-intre-romi-fra-ii-liderului-partida-romilor-s-au-luat-la-bataie-pentru-avere-64519.html

 

Categoria: Ultima oră

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorjanul says:

    Oamenii de baza ai primarului carciumaru , PSD isti de frunte si bineinteles , de nadejde .

    Thumb up 2 Thumb down 0

  2. denis says:

    Romania in 2013 ……si ciorile ei

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad