Fugaru îl acuză pe Bucălăete că a vândut PRM-ul PSD-ului!


• Fostul prim-vicepreședinte al PRM Gorj spune că Fugaru e comic

Democrat-liberalul de la Târgu-Cărbunești, dar și fostul lider al peremiștilor gorjeni au fost pomeniți, vineri, de șefii PRM (aripa Gheorghe Funar), care au venit la Târgu-Jiu.
Ion Fugaru a fost invitat să revină în Partidul România Mare, partid pe care l-a și condus în trecut. A refuzat însă propunerea care l-a onorat. Fugaru spune că are o relație bună cu mare parte din foștii lui colegi din PRM, cu excepția lui Gheorghe Bucălăete. „Bucălăete a vândut partidul (PRM – n.re.) Partidului Social Democrat. M-a vândut și pe mine când am fost președinte al PRM Gorj, pentru că nu am vrut să îi reprezint interesele personale”, a declarat Ion Fugaru.

Bucălăete râde de ieșirile în presă ale lui Fugaru

Gheorghe Bucălăete cataloghează ca fiind amuzante acuzațiile venite dinspre democrat-liberalul Ion Fugaru. „Domnul Fugaru este, ca de obicei, comic. M-au distrat de fiecare dată declarațiile sale din presa locală. Dânsul nu mă acuză numai pe mine. Dacă azi se întâlnește cu cineva, mâine îl acuză de câte ceva”, declară Gheorghe Bucălăete. Președintele PRM Gorj (aripa Vadim Tudor), spune că nu s-a speriat de faptul că vineri, la Târgu Jiu, unul dintre liderii puciștilor, Corneliu Ciontu, a venit cu avocatul Adrian Voican. „Nu m-au speriat cu absolut nimic. Dacă domnul Ciontu a venit la conferința de presă cu un avocat, nu înseamnă că a venit cu un reprezentant al legii. Pot să vină cu o suită de avocați. Legea e de partea mea”, precizează Gheorghe Bucălăete.


Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad