Fugaru proorocește ruperea USL Târgu-Cărbunești

Democrat-liberalul anunță că e o chestiune de timp până când se va isca un scandal cât casa între primarul liberal, Mihai Mazilu și viceprimarul social-democrat, Iuliu Călina.

Ion Fugaru susține că miroase a scandal mare în Uniunea Social Liberală ce ar putea duce chiar la schimbarea majorității din Consiliul Local Târgu-Cărbunești. Motivul rupturii dintre PSD și PNL la Cărbunești este, în opinia consilierului local al Partidului Democrat Liberal, prejudiuciul descoperit de Curtea de Conturi în valoare  de 800 de milioane de lei vechi la lucrarea executată la piaţa din Târgu-Cărbuneşti. Autoritățile locale au făcut contestaţie, care, însă, a fost respinsă. Acum, cineva trebuie să plătească. Ion Fugaru spune că vinovat este viceprimarul PSD, Iuliu Călina, care  a fost preşedintele comisiei de recepţie, dar şi câţiva funcţionari publici.„Călina a pus viza că toate lucrările sunt în regulă. Primarul are dreptate să-i facă imputaţie, este obligat să recupereze banii. O să izbucnească scandal în Uniunea Social Liberală când vicepriamarul Iuliu Călina va trebui să plătească, o să se rupă majoritatea din consiliul local”, anunță Ion Fugaru.

Călina spune că nu se rupe USL la Târgu- Cărbunești

Viceprimarul orașului Târgu-Cărbunești afirmă că raportul Curţii de Conturi va fi atacat şi în contenciosul administrativ. Iuliu Călina spune că prejudiciul nu va fi recuperat de la el, ci de la constructor. Cât despre ruperea Uniunii Social Liberale în Târgu-Cărbunești, viceprimarul declară că nici vorbă de așa ceva. “Nu a fost nimeni pus să plătească prejudiciul. Am făcut o contestație în contencios-administrativ și vom merge la Curtea de Apel Craiova să demonstrăm că nu este vorba de niciun prejudiciu. Dacă se va descoperi totuși un prejudiuciu, banii vor fi recuperați de la constructor, nu angajații primăriei. Eu am fost președinte de comisie, dacă o să fie neconcordanțe, o să stabilească diferența de sumă. Se va imputa celor șapte membrii ai comisiei de recepție. Este exclus să se rupă Uniunea  Social Liberală aici, suntem o echipă puternică și serioasă la Cărbunești ”, declară Iuliu Călina.

Liberalii, cei mai fraieri…

Fostul viceprimar al orașului Târgu-Cărbunești are convingerea că liberalii vor ieşi cei mai şifonaţi din Uniunea Social Liberală. „Partidul Național Liberal n-a obţinut absolut nimic în judeţ, liberalii au fost trimişi la plimbare, au rămas cei mai fraieri din această guvernare. În maxim trei luni, şi ultimul director liberal care are legătură cu mineritul şi energia, Gabriel Giorgi,va fi mazilit de PSD”, spune Ion Fugaru.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ionut says:

    Fugarule te-a batut soarele in cap. Ai ajuns un nimic, si ti-ai batut joc si de PDL. Tine minte in Carbunesti esti un rahat.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad