Funcționarii DGFP Gorj cu preavize nu vor fi disponibilizați

Află ce se va întâmpla cu cei 266 de angajați ai Direcției de Finanțe Publice Gorj după ce marți au primit hârtiile de preaviz

Marți s-a instaurat panica printre angajații Direcției Generale a Finanțelor Publice Gorj după ce au primit preavize. Oamenii s-au temut imediat că își vor pierde locurile de muncă. Deputatul de pe colegiul numărul 5 care este membru în Comisia de Buget Finanțe în parlament spune că oamenii nu vor rămâne șomeri. Cel mai probabil vor fi nevoiți să de concursuri pentru a ocupa aceleași poziții sau chiar altele în cadrul Direcției de Finanțe Publice Gorj. “Prin reorganizarea ANAF nu vor fi disponibilizări, așa a anunțat și premierul Victor Ponta . La concursurile ce se vor organiza vor participa doar cei cu  experiență, nu vor fi posturi pentru debutanți ”, declară Vasile Popeangă.  Printre funcționarii au primit preavize, se află și actuali și foști șefi ai DGFP Gorj cum ar fi: Constantin Șarapatin, fostul director al Direcției Finanțelor Publice Gorj, Gheorghe Grigorescu – director executiv adjunct inspecție, Gheorghe Paraschiv – trezorier șef, Viașu Cristina – șef administrativ adjunct la Târgu-Jiu și Elena Dădălău – șef administrativ adjunct la Târgu-Jiu.

Categoria: Politică

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad