Gabriel Giorgi, primit cu brațele deschise în PSD Gorj

Consilierul municipal al PNL, Mihai Paraschiv, îl acuză pe colegul său din Consiliul Local Târgu-Jiu că nu a susținut proiectele liberalilor gorjeni. Președintele PSD, Florin Cârciumaru, îl primește în partid pe directorul Minprest Rovinari.

Telenovela din Partidul Național Liberal Gorj ,cu Gabriel Giorgi în rolul principal, continuă. Președinte al tineretului din PNL și consilier local la Târgu-Jiu,  Mihai Paraschiv afirmă că directorul Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi, nu face echipă cu consilierii municipali ai partidului. Tocmai de aceea i se cere să-și dea demisia din Consiliul Local Târgu-Jiu. „Am avut mai multe discuţii în interiorul grupului de consilieri municipali şi nu ne-a susţinut proiectele, n-a făcut echipă. Gabriel Giorgi face un efort să vină la şedinţele de consiliu. Nu cred că își va da demisia din funcția de consilier municipal”, a declarat Mihai Paraschiv.

Ușa PSD, deschisă pentru Giorgi

Președintele Partidului Social Democrat Gorj este dispus să-l primească pe liberalul Gabriel Giorgi în barca social-democraților gorjeni. Florin Cârciumaru nu vrea să comenteze situația actuală de la liberali. „Nu comentez în niciun fel deciziile care s-au luat de către conducerea  Partidului Național Liberal. Ca orice partid care se respectă, ușile Partidului Social Democrat sunt deschise pentru orice om de valoare. Nu știu dacă domnul Giorgi va dori să facă acest pas pe viitor”, a precizat, liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Adi says:

    Daca valoarea este ca a ta, inseamna ca totalul=zero.

    Thumb up 2 Thumb down 0

  2. gorjanul says:

    Ce sa faca la tine in partid? Sa te linga ca toti ceilalti? Nea Florine lasa pe altii ca ti a trecut gloria,orasul e maturat,s’atat!!!!!!! Iar politic ai avut curul in toate luntrele,nu esti barbat decat cu slugoii de sub tine cu care terfelesti pe jos! VAI DE CAPUL NOSTRU CU TINE,N’AI ANVERGURA!

    Thumb up 1 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad