Geolgău şi Ungureanu, oficial în staff-ul CS Universitatea

În staff-ul CS Universitatea Craiova au fost cooptaţi doi foşti componenţi ai Craiovei Maxima: „Gheorghiţă” Geolgău şi Nae Ungureanu. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, cei doi au fost prezentaţi oficial.

Geolgău va ocupa funcţia de director sportiv, cea pe care a activat Zeno Bundea.  Nae Ungureanu va activa în cadrul departamentului de scouting şi va urmări activitatea de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului nostru. În cadrul întâlnirii cu media, Nae Ungureanu a spus: „Le mulţumesc celor care m-au cooptat în staff. Vreau să dau o mână de ajutor la grupele de copii şi juniori, unde sunt multe lucruri de pus la punct. Din primăvară îmi doresc ca toate grupele de copii şi juniori ale clubului nostru să evolueze la cel mai înalt nivel”.

Geolgău: „În 3-4 ani, Craiova va reveni în elita fotbalului european”

Noul director sportiv al Universităţii Craiova, Gheorghiţă Geolgău, şi-a propus să realizeze ceea ce a făcut ca jucător. Adică să ducă Universitatea, din nou, în Europa: „Eu vin cu drag în cadrul acestui proiect. În urmă cu doi ani am purtat mai multe discuţii cu domnii Corneliu Stroe şi Pavel Badea, privitor la viitorul fotbalului din Bănie. Acum, sunt convins că acest proiect va readuce fotbalul craiovean în prim-plan la nivel naţional, iar în 3-4 ani, Craiova va reveni în elita fotbalului european, acolo unde, de altfel, îi este locul. Reînfiinţarea secţiei de fotbal în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova nu va lăsa fotbalul din Bănie să moară”. Despre noii săi colaboratori, Ovidiu Stângă a spus: „Ca în orice domeniu, fără oameni cu experienţă nu poţi să realizezi lucruri mari. Ţin să le mulţumesc celor doi mari jucători, idoli ai mei, că s-au alăturat acestui proiect şi am încredere totală în ceea ce urmează să facă. Sper să fie o colaborare pe termen lung”.

Categoria: Sport

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gagu says:

    RUSINE!Si voua celor de la GORJ DOMINO!Nu asta este CRAIOVA MAXIMA ci cea la care ,din pacate-o spun cu regretul unui suporter adevarat-au jucat cei doi!Se pare ca au uitat sau interesele sunt prea mari!?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad