Geta Cârciumaru, nașa de cununie a unei jurnaliste


Eugenia (Geta) Cârciumaru-Călinoiu, fiica primarului municipiului Târgu Jiu, a fost, weekendul trecut, nașa de cununie a jurnalistei Lavinia Petrița. Împreună cu soțul său, Cătălin, Geta i-a condus pe Lavinia și pe cel care i-a devenit soț, Radu Trușcă, spre altar. Faptul că fiica primarului Florin Cârciumaru a fost nașa jurnalistei nu a fost o întâmplare, soțul Laviniei, Radu, fiind nepotul edilului.

Geta Cârciumaru adoră să fie nașă, acest lucru fiind dovedit de numărul mare de cupluri pentru care a acceptat să fie părinte spiritual. Weekendul trecut, aceasta i-a condus spre altar pe jurnalista Lavinia Petrița și pe Radu Trușcă, acesta din urmă fiind vărul nașei. Petrecerea care a urmat după cununia religioasă s-a desfășurat la restaurantul situat pe Insulița din Târgu Jiu, de buna dispoziție a invitaților ocupându-se formația interpretei de muzică populară Teodora Pană.

A avut trei ținute

Pentru nunta celor mai noi fini ai săi, Geta a ales să poarte trei ținute diferite. Pentru cununia civilă, fiica edilului a ales o rochie scurtă albastră, accesorizată cu o pereche de pantofi roșii, iar pentru cununia religioasă, nașa a ales o rochie lungă  de culoare turcoaz. La petrecerea care a urmat după cununia religioasă, Geta Cârciumaru a purtat o rochie aurie și un accesoriu de păr de aceeași culoare.
Nu doar faptul că mirele este rudă cu nașa le-a legat pe cele două cupluri, ci și faptul că mireasa este bună prietenă cu nașa; în urmă cu trei ani, atunci când Geta și soțul său, Cătălin, și-au unit destinele, Lavinia a fost domnișoara de onoare a celei care acum i-a devenit nașă.
Eugenia Cârciumaru, actuală Călinoiu, a absolvit Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, a urmat studiile superioare la Timișoara, oraș în care locuiește de câțiva ani. În anul 2010 s-a căsătorit, iar în prezent lucrează la o bancă din Timișoara.


Categoria: Monden

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad