Gheorghe Milosteanu: Luăm în calcul varianta dizolvării organizației PSD Fărcășești

Mai-marii social-democraților gorjeni trec la măsuri după ce consilierii locali ai PSD din comuna Fărcășești și-au dat demisiile în bloc.

Liderii Partidului Social-Democrat au stabilit vineri, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean, formarea unei comisii compuse din doi vicepreședinți, plus secretarul general. Aceștia vor merge la organizația PSD Fărcășești pentru a vedea de ce toți social-democrații și-au dat demisia de pe lista de consilieri locali ai Uniunii Social Liberale. Secretarul general al PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu, spune că situația din comuna Fărcășești trebuie rezolvată cât mai urgent. „PSD-ul nu trebuie să rămână fără reprezentare în Consiliul Local, a câștigat în alegerile de anul trecut trei posturi. Una dintre variante ar fi ca supleanții care au demisionat de pe lista de consilieri să revină asupra deciziilor. O altă variantă este ca în urma unei analize a Biroului Politic Local Fărcășești, să decidem dacă mai poate să-și ducă mandatul până la capăt, aici luăm în calcul varianta dizolvării organizației și de noi alegeri la PSD Fărcășești” , a declarat secretarul general al Partidului Social-Democrat Gorj, Gheorghe Milosteanu.

Categoria: Politică

Tags:

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. marcel says:

    si-au dat demisiile pentru ca milosteanu si altii ca el au vandut organizatia Farcasesti primarului Balu.Daca vreti dovezi verificati firmele care au diverse contracte cu primaria Farcasesti.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad