Ghidul informativ cu RESURSE de tineret Tineri pentru Tine(ri)

Asociația Dorna Tismana lansează Ghidul informativ cu RESURSE de tineret Tineri pentru Tine(ri). Acesta este accesibil gratuit în format electronic pe blogul oficial al asociației http://tineri2020tineri.blogspot.ro. Ghidul informativ cu RESURSE de tineret Tineri pentru Tine(ri) a fost conceput să fie util și practic tuturor tinerilor, elevilor, studenților cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani din județul Gorj, precum și organizațiilor de tineret sau alte organizații și instituții implicate direct în lucrul cu tinerii.
Prin intermediul Ghidului informativ cu RESURSE de tineret Tineri pentru Tine(ri), Asociația Dorna Tismana încearcă să vină în sprijinul tinerilor în general cu o soluție aproape completă față de nevoile şi oportunitățile tinerilor, ONG-urilor de tineret şi instituțiilor responsabile în mod direct în lucrul cu tinerii.
Ghidul informativ cu RESURSE de tineret Tineri pentru Tine(ri) este realizat în cadrul proiectului de tineret Tineri pentru Tine(ri) implementat de către Asociația Dorna Tismana şi cofinanțat de către Consiliul Județean Gorj.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad