Giorgi s-a săturat să mai vorbească despre scandalul din PNL

Liberalul așteaptă Delegația Permanentă a Partidului Național Liberal Gorj, unde se va decide dacă va fi dat afară sau nu din partid.

Directorul Minprest Rovinari spune că nu vrea să mai comenteze pe marginea subiectului din ograda Partidului Național Liberal, mult mediatizat în ultima perioadă. Gabriel Giorgi susține că așteaptă să vadă ce decizie va lua Delegația Permanentă a PNL Gorj: dacă îl va exclude sau nu din partid. Liberalul rămâne pe poziții și afirmă, încă o dată, că nu își va  da demisia din consiliul municipal. În ceea ce privește dorința colegei sale de partid, Emilia Horhoianu, de a ajunge în Consiliul Local Târgu-Jiu, Gabriel Giorgi spune că e dorința ei, însă PNL are doar trei poziții de consilier, conform protocolului USL. „Este decizia ei, nu vreau să comentez subiectul acesta. Conform protocolului, avem trei consilieri și așa trebuie să rămânem. Treburile sunt destul de liniștite în partid, eu nu văd frământări. Sunt foarte liniștit. Nu am de ce să-mi fac probleme”, a declarat Gabriel Giorgi.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad