Gol anulat și penalty controversat

ASA Târgu Mureş – CS Universitatea Craiova 1-1
A marcat: Bumba 90+2 (pen.) / Oprita 67
Stadion: Trans-Sil, spectatori: 1.000
ASA: 1 Caparco – 14 Cioinac, 9. Buhăescu, 19. Homei (79 Hanca), 21. Creţu (24 Anitoiu), 24. Szilagyi, 8. Vîrtic, 86. Patriche, 7 Buhuşi (61 Miclea), 6. Dan Alexandru, 94 Bumbas
Universitatea: 1. Brac – 18. Cîrjă, 27. Stancu, 25. Ljubinkovic, 14. Izvoranu, 6. Ionescu (66 Dragalina), 20. Pleşan, 26. Precup (45 Sin), 10. Voinea, 28 Dragu, 19. Opriţa (83 Pătraşcu)
Eliminați: Szilagyi 22, Izvoranu 90+3 / Dragalina 76
A arbitrat: Istvan Kovacs

Echipa Craiovei a fost la un pas de primul succes în actuala stagiune. Oltenii au condus cu 1-0, până în minutul 90+2, când Bumba a restabilit egalitatea din penalty. Erik Lincar a început partida de la Târgu Mureş cu o formulă schimbată faţă de jocul cu Metalul Reşiţa. Pleşan şi Izvoranu, noile achiziții ale alb-albaștrilor, şi-au făcut loc în prima garnitură a lui Lincar, iar în avanposturi, Albert Voinea a fost preferat sârbului Dragicevic. Universitatea a pornit în ofensivă jocul din Ardeal, presând adversarul. Albert Voinea a fost în două rânduri la un pas de gol. Cea mai importantă fază a reprizei s-a consumat în minutul 22, când Szilagy a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Dragu. În superioritate, oltenii au înteţit atacurile, dar la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0.

Nervi pe final

Eforturile ofensive ale oaspeților s-au accentuat în actul secund. Sin a băgat mingea în ațe, dar a scos-o brigada de arbitrii, pentru un ofsaid văzut doar de fluierași. Oprița, din centrarea lui Cîrjă, și-a adus echipa în avantaj la mijlocul reprizei. Cu un sfert de oră înainte de final, Dragalina, intrat de doar câteva minute, a primit cartonaşul roşu, urmare a unei intrări întârziate asupra lui Bumba. În finalul reprizei, gazdele au presat, iar la un duel Buhăescu – Izvoranu, centralul Kovacs a indicat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Bumba, în minutul 90+3, iar Izvoranu a fost eliminat. La finalul întâlnirii nervii au explodat, cele două tabere încăierându-se în drum spre vestiare. Astfel, jocul din Ardeal s-a încheiat la egalitate, 1-1. Pe lângă cele două puncte pierdute în prelungiri, Universitatea nu va putea conta nici pe Izvoranu şi Dragalina pentru etapa viitoare.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad