Golea, încrezător că bătăliile dintre administrația CEO și sindicate sunt pe final

FNME nu a renunțat, însă, la plângerea penală împotriva administrației Complexului Oltenia, privind problema colectării cotizațiilor sindicale.

Vizitele ministrului Energiei, Constantin Niță, și a premierului Victor Ponta la Târgu Jiu i-au dat președintelui Sindicatului Minerul Pinoasa Rovinari încrederea că războiul cu administrația e pe cale să se termine. Marin Golea susține că ministrul Constantin Niță ar fi transmis, săptămâna trecută, șefilor Complexului Energetic Oltenia să rețină pe stat cotizațiile sindicale. Și premierul Victor Ponta ar fi spus că trebuie rezolvată această problemă. „Ministrul Niță a fost ferm și a spus ca administrația să termine odată cu șicanarea sindicatelor și să rețină cotizațiile pe stat. Prim-ministrul a făcut un apel la rațiune și la respectarea Contractului Colectiv de Muncă”, a afirmat Marin Golea.

Nu renunță la plângerea penală

Președintele Sindicatului Minerul Pinoasa Rovinari susține că Federația Națională Mine Energie se va lupta în justiție cu administrația CEO până la un verdict final al organelor abilitate în ceea ce privește reținerea cotizațiilor sindicale. „Până nu ne așezăm la masa discuțiilor cu șefii Complexului Energetic Oltenia, nu putem să ne retragem plângerea penală îndreptată împotriva dânșilor în cazul reținerii cotizațiilor”, a precizat Marin Golea.

Categoria: Actualitate

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mineru says:

    golea nu vede ca nu mai este sustinut de oamei,actualul director general le-a aratat sindicalistilor ca nu mai au sustinere.de ce nu vi domnule golea printre oameni sa ii convingi sa complecteze cererile pt cotizatii, sau nu ai curajul findca ia-i tradat pt afacerile tale. ar fi timpul sa treceti toti sindicalisti in frunte cu condeescu la munca de jos,sau va este rusine!

    Thumb up 3 Thumb down 0

  2. dan says:

    a venit dupa ani de zile la Pinoasa,acum cand are nevoie de bani,majoritatea nu-l cunosteau

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad