Golea și Mitrescu: CEO, acte de agresiune!

Sindicalistului de la Rovinari, Marin Golea, i se pare că măsura administrației Complexului Energetic Oltenia este o nouă „agresiune” îndreptată împotriva minerilor și energeticienilor.

Șeful Diviziei Energie din carul CEO, Aurel Medințu, a anunțat la un post local de televiziune  că se urmărește din nou reorganizarea întregului Complex Energetic Oltenia. Una din măsurile de reorganizare a celui mai mare producător de energie pe cărbune din țară ar fi trimiterea economiştilor  în producţie, în baza calificării de dinainte de a obţine diploma de economist. Președintele Sindicatului Minerul – Pinoasa – Rovinari critică această nouă idee de reorganizare. „Este o nouă agresiune ce se îndreaptă împotriva salariaților. Mi se pare o idioțenie, un mod primitiv de a tracasa salariații, de a-i muta de la un loc la altul pentru a crea ură între muncitori și angajații TESA”, a precizat Marin Golea.

Mitrescu: Inginerii TESA pot face față în producție

Președintele Sindicatului Energia – Rovinari vede cu alți ochi reorganizarea dorită de șefii Complexului Energetic Oltenia. „Este atributul administrației să își refacă organigrama. Niciodată nu ne-am implicat în organigramă. Vrem să prevenim tăierile ilegale de salarii. Se pare că suntem pe calea cea bună în justiție. O să recâștigăm drepturile tăiate abuziv. Inginerii de la TESA oricând pot face față în producție”, este de părere Constantin Mitrescu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad