Golea: „Vrem să protestăm în fața Guvernului. Acolo sunt vinovații pentru situația CEO”

• Sindicaliștii FNME au decis, în weekend, să facă noi proteste la București

Liderii Federației Naționale Mine Energie s-au adunat în weekend, la Motru, și au hotărât în ședința Consiliului de Coordonare ca în perioada următoare să demareze un program de acțiuni de protest.

Protestele vor avea loc în fața Guvernului României. „Ne-am edificat și am văzut că adevărații vinovați pentru situația actuală a Complexului Energetic Oltenia nu-s la noi în județ, ci la București. Vom creiona un calendar de proteste în perioada următoare după consultări cu minerii și energeticienii”, spune Marin Golea. Președintele Sindicatului Minerul Pinoasa – Rovinari afirmă că aceste proteste se vor face în speranța de a-i trezi pe guvernanți. În joc este soarta celor 19.000 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia. „Nu vrem să devenim asistați sociali. Cred că nu vor rămâne insensibili la protestele  minerilor și energeticienilor, chiar dacă aceștia vor fi în număr mic”, mai spune sindicalistul de la Rovinari.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad