Gorjul ar putea avea candidat pe loc eligibil la alegerile europarlamentare

Liderii Partidului Social Democrat Gorj se gândesc deja la numele potențialului candidat.

Lupta pentru alegerile europarlamentare pare că a început deja. Politicienii lansează atacuri tăioase și fac băi de mulțime pe la evenimentele culturale sau artistice din țară. Vicepreședintele executiv al Partidului Social Democrat a observat că tonul precampaniei pentru europarlamentarele de la anul l-a dat deja chiar președintele României, Traian Băsescu. Ion Călinoiu susține că PSD Gorj ar putea propune un om cu șanse pentru un loc în Parlamentul European. În presa locală s-a vehiculat numele prefectului de Gorj, Claudiu Teodorescu. Vicepreședintele executiv al PSD nu dorește să spună la cine se gândește pentru o eventuală candidatură. „A început deja precampania alegerilor europarlamentare. Tonul a fost dat de președintele țării, Traian Băsescu. Dacă Partidul Social Democrat va propune un candidat pentru europarlamentare, va fi pe un loc eligibil. Am în cap un nume, dar nu îl dezvălui. E foarte bine dacă în interiorul organizației s-a iscat deja o competiție. Ar fi foarte bine să avem mulți doritori’’, a declarat președintele executiv al Partidului Social Democrat, Ion Călinoiu.

Categoria: Politică

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dan says:

    cautati cel mai tampit politician si trimiteti-l sa scapam de el

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. soimul says:

    Calinoiu a ramas cu apucaturi vechi si traieste cu impresia ca oamenii vor inghiti gogosile lui la nesfarsit. Este foarte clar pentru toata lumea ca daca vrea Teodorescu sa candideze, nu mai comenteaza nimeni si el va fi desemnat de Ponta. Dealtfel Calinoiu nu misca in fata premierului. Vrea doar sa faca valuri, asa cum a incercat si cu declaratia de acum cateva zile, iar cand a fost luat la intrebari a tacut, se facea ca nu intelege, avea probleme pe autostrada, etc. Un comunist needucat!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad