Gorjul susține proiectul „Craiova, capitală culturală europeană 2021”


Autoritățile județului Gorj și ale municipiului Târgu-Jiu sprijină Primăria Craiovei în lupta pentru câștigarea titlului de „Capitala Europeană a Culturii 2021”. Lia Olguța Vasilescu, edilul craiovean, a semnat ieri, la Târgu-Jiu, un parteneriat de colaborare cu autoritățile de la Gorj.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a semnat ieri, la Târgu Jiu, un parteneriat de colaborare cu autorităţile judeţene gorjene şi locale în vederea susţinerii demersurilor edililor craioveni de a obţine în anul 2021 titulatura „Craiova, capitală culturală europeană”. Din partea autorităţilor judeţului Gorj a semnat protocolul de susţinere Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Reprezentanţii Primăriei Craiova şi cei ai judeţului Gorj au participat la o întâlnire de lucru, de la ora 13.00, la Sala Maură a Prefecturii Gorj, iar de la ora 14.30 au vizitat operele brâncuşiene din Parcul Central al municipiului. „Practic, din acest moment intram în parteneriat cu municipiul Târgu-Jiu pentru a câştiga această importantă titulatură de «Capitală Culturală Europeană» în anul 2021. Aceasta ne va aduce foarte multe avantaje în cazul câştigului, în primul rând că vom avea o autostradă Brâncuşi, de la Craiova până la Târgu-Jiu; nu mai vorbesc despre efervescenţa instituţiilor de cultură în aceşti ani care urmează până când va fi Capitală Culturală Europeană şi mult după. Vă mulțumim pentru sprijin”, a declarat Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Categoria: Actualitate

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad