HANDBAL/Fără puncte, bani și cu jucătoare pierdute

Decizia Federației Române de Handbal a fost drastică în cazul SCM Craiova. Echipa lui Carmen Amariei a fost depunctată, amendată și a pierdut și două dintre componente.

Ieri, Comisia de Disciplină a decis ca SCM să piardă meciul cu HC Zalău cu 10-0 și să i se anuleze un punct în clasament. Mai mult, clubul a fost amendat cu 2.000 de lei. În plus, transferurile sportivelor Anca Amariei și Claudia Alexandra Hașegan au fost anulate. Transmitem mai jos, comunicatul oficial al FRH, în care se anunță deciziile luate împotriva Craiovei: „A. Sancționarea clubului SCM Craiova cu: a. pierderea jocului cu HC Zalău cu scorul de 10-0 și scăderea unui punct din clasament; b. Penalizarea clubului cu 2.000 RON, cu termen de achitare 04.10.2013; c. Anularea transferurilor la SCM Craiova a jucătoarelor Amariei Anca și Hașegan Claudia Alexandra; – conform Art 22 din Regulamentul Disciplinakl ala FR Handbal. B. Jucătoarele Amariei Anca și Hașegan Claudia Alexandra sunt penalizate cu câte 1.000 RON, cu termen de plată data de 04.10.2013, conform Art 56 coroborat cu Art. 38.1 din Regulamentul Disciplinar al FRH”. Dincolo de dorința arzătoare a FRH să încurce gruparea din Bănie, acest lucru nu era posibil dacă șefii SCM nu făceau greșeli. Ca orice club care se respectă, nu poate să aducă jucători la club fără să îi verifice. Principalul responsabil pare a fi directorul SCM, Bogdan Bălan, care și-a dovedit limitele în acest caz.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad