Hanu: Vreau să văd ce strategie au Ciurel și Călinoiu în legătură cu viitorul Carierei Motru

Aproximativ 400 de salariați ai Minei Motru au intrat de ieri în șomaj tehnic pentru trei săptămâni.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a luat decizia de a-i trimite pe mineri de la Motru acasă, pentru că cererea de cărbune este foarte scăzută. În plus, cărbunele de la Mina Motru are un preț de vânzare ridicat. În acest moment mai sunt oameni care mai lucrează doar în două abataje, la Ploștina. Primarul municipiului Motru spune că situația nu este plăcută, însă măsura administrației CEO trebuie înțeleasă. „Trebuie să acceptăm și aceste soluții, atâta timp cât ele nu duc la disponibilizări. Voi purta discuții cu președintele Consiliului Județean și cu managerul CEO pentru a vedea care este strategia pentru viitorul Minei Motru. Sunt sigur că se vor găsi soluții”, a declarat Dorin Hanu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. io says:

    Ce masuri crezi ca poate lua cirel..cind el e cu gindul numsi ls externalizari de cariere ,de disponibilizari si taieri de salari.Nimic constructiv ..o sa ajungem cersetori la usa lui

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad