Harta lui Bauche arată că Terra a fost locuită de ființe inteligente cu milioane de ani în urmă

Harta lui Finaeus a fost descoperită în Biblioteca Congresului de la Washington în anul 1960, de Charles Hapgood. Aceasta a fost desenată de către Oronteus Finaeus în anul 1531. Ca și în cazul hărții Piri Reis, Antarctica este un continent vast, fără gheaţă, cu râuri și multă verdeață.

A fost publicată în 1737

O altă hartă interesantă este cea desenată de Phillipe Bauche, un geograf francez din secolul al XVIII-lea. Harta lui Bauche a fost publicată în 1737 și Antarctica făcea parte din continentele lumii, iar asta cu mult timp înainte să fie descoperită. Și de această dată continentul alb este prezentat fără gheață, cu diverse ape curgătoare și forme geografice. Interesant este faptul că Antarctica este cartografiată precum două teritorii  care sunt despărțite între ele de un fluviu imens. Geograful francez susținea că a desenat harta după alte hărți mai vechi pe care le-a găsit întâmplător. Acest fapt nu poate decât să demonstreze că, în trecutul îndepărtat, Antarctica a fost un continent înfloritor cu foarte multă vegetație, unde diverse forme de viață își duceau existența în liniște.

Antarctica – un ținut verde

Conform cercetătorilor, Antarctica a fost un continent verde, dar în urmă cu mai multe milioane de ani. De aici putem să deducem că hărţile după care s-a inspirat Bauche aveau o vechime impresionantă și în același timp nu trebuie să ignorăm faptul că cineva le-a și desenat. Acest fapt incredibil certifică existența oamenilor (sau a altor forme de viață inteligente), care au trăit pe Terra în urmă cu câteva milioane de ani. Dacă luăm în considerare asemănările celor trei hărţi, Piri Reis, Finaeus și Bauche, nu putem să ne întrebăm decât care este adevărata istorie a omenirii și de când au existat ființe inteligente pe Terra?

www.efemeride.ro

Categoria: Mistere

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad