Horoscop 2014: Previziuni despre dragoste, bani şi carieră în Horoscopul Italian

Dragoste? Bani? Poate un nou job? Eşti curios  să descoperi de pe acum ce te aşteaptă în 2014? Chiar dacă mai sunt câteva luni bune ce ne despart de 2014, îţi propunem să arunci un ochi peste previziunile horoscopului italian pentru a vedea ce îţi rezervă anul următor.

Horoscop italian 2014 pentru cei născuţi în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 (Tipologia A)

Pentru nativii ce sunt născuţi în aceste zile, 2014 va fi un an mult mai bun decât 2013, dar şi provocator în aceeaşi măsură. Se anunţă schimbări în ceea ce priveşte stilul de viaţă, dar şi schimbări pe plan profesional. Este foarte posibil ca natura responsabilităţilor tale pe plan personal să se schimbe, la fel şi priorităţile. Trebuie să te asiguri că starea ta de sănătate nu va fi afectată aşa că planifică-ţi din timp lucrurile pe care le ai de rezolvat şi rezolvă-le sistematic. Multe din relaţiile nativilor care debutează în acest an vor evolua cu viteza fulgerului, finalizându-se în multe dintre cazuri, chiar în cursul aceluiaşi an, prin căsătorie. Anul 2014 aduce şi o îmbunătăţire a relaţiilor voastre sociale, ceea ce presupune pentru nativii singuri şanse considerabile de a-şi întâlni sufletul pereche. Schimbări spectaculoase se anunţă şi în carieră. Indiferent că îţi schimbi jobul, te îndrepţi către un domeniu total necunoscut sau eşti învestit cu o altă funcţie, intri într-o etapă nouă în care cantitatea de informaţii noi este copleşitoare. Este o etapă prolifică şi benefică din viaţa ta profesională, care îţi va aduce pe lângă satisfacţie, şi mai mulţi bani.

Horoscop italian 2014 pentru cei născuţi în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 (Tipologia B2)

Pentru cei născuţi în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27, 2014 se doreşte a fi un an benefic mai ales din punct de vedere material. Restanțe financiare, datorii mai vechi, posibilitatea de a achiziţiona o locuinţă sau de a găsi un job mai bine plătit… problemele financiare care vă frământau de mult timp par că îşi găsesc acum rezolvarea mult aşteptată. Pe plan personal, primele luni ale anului promit pentru cei implicaţi într-o relaţie o perioadă intensă de dragoste şi romantism. Acestor luni le urmează o perioadă lungă şi armonioasă de pace şi înţelegere. Micile neînţelegeri care apar sunt temporare şi cauzate de deciziile în doi pe care sunteţi nevoiţi să le luaţi anul acesta şi care sunt extrem de importante pentru statutul viitor al relaţiei. Pe plan profesional, 2014 va fi anul care va avantaja mult parteneriatele şi vă solicită deopotrivă mai mult efort şi mai multă muncă din partea ta.

Horoscop italian 2014 pentru cei născuţi în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 (Tipologia C3)

Un an plin de evenimente familiale, dar şi un an încărcat care îţi va solicita toate resursele de energie. 2014 va fi un an norocos pentru aceşti nativi, reuşind să rezolve cu succes chestiuni ce ţin de loc (precum găsirea unei şcoli bune pentru cei mici, mutarea într-o nouă locuinţă, adaptarea într-un alt oraş). Va fi dificil să găseşti echilibrul între responsabilităţile familiale şi cele profesionale, însă cu puţină organizare şi tact, le vei gestiona cu uşurinţă. Chiar dacă financiar 2014 va fi solicitant şi va trebui să apelezi la toate economiile tale, din punct de vedere al realizărilor va fi un an satisfăcător. Totodată, 2014 va fi un an de bun augur şi pentru nativii care pun bazelor unor proiecte. Pe plan profesional, promovările şi măririle de salariu devin o realitate către sfârşitul anului. Chiar dacă sunteţi preocupaţi de alte lucruri, dragostea poate deveni o realitate în lunile august-octombrie.

Horoscop italian 2014 pentru cei născuţi în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 (Tipologia D4)

Poţi spune despre 2014 că este oricum, însă nu şi un an monoton. Pentru aceşti nativi, 2014 va fi un an activ şi dinamic, un an al călătoriilor, al experienţelor şi al descoperirii de sine. Acest an plin îţi va reda cu siguranţă pofta de viaţă şi te va face să vezi partea plină a paharului. Este perfect pentru a-ţi alinia planurile, a trage linii şi a adăuga altele noi pe listă. Călătoriile reprezintă cuvântul cheie al anului şi prin intermediul lor îţi poţi găsi sufletul pereche. În cazul multor nativi, dragostea poate veni pe meleaguri străine. Chiar dacă se anunţă a fi un an frumos, cheltuielile vor fi pe măsură. Atenţie la felul în care îţi gestionezi banii, altfel s-ar putea să fii nevoit  să împrumuţi de la cunoştinţe pentru a-ţi împlini visurile. Fă economii în momentul în care veniturile tale sunt mai mari. Sănătatea este şi ea în ton cu anul şi nu îţi face deloc bătăi de cap.

Horoscop italian 2014 pentru cei născuţi în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 (Tipologia E5)

Un 2014 grozav din punct de vedere sentimental se anunţă pentru cei născuţi în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30, indiferent de statutul civil. Dacă te afli în căutarea marii iubirii, ai toate şansele să o cunoşti cu precădere în cel de-al doilea semestru al anului. S-ar putea să fii nevoit să faci mici schimbări în viaţa ta personală, însă vei vedea că pe termen lung îţi sunt benefice. În ceea ce priveşte nativii care sunt căsătoriţi sau implicaţi într-o relaţie, gradul de intimitate şi de înţelegere dintre parteneri va creşte. Te vei îndrăgosti din nou de soţul/ partenerul tău cu aceeaşi intensitate de la început. Sănătatea va fi şi ea înfloritoare, cu excepţia perioadelor de stres maxim când vei fi mai expus răcelilor. Pe plan financiar, nu vor fi schimbări radicale sau vizibile, însă te apropii încet, dar sigur de realizarea obiectivelor pe care ţi le-ai propus. Excelezi şi pe plan profesional, îndeosebi în primele luni ale anului, când meritele unui nou proiect îţi vor reveni ţie pe bună dreptate. Apar oportunităţi pentru un nou job. Te sfătuim să te gândeşti însă bine înainte de a lua o decizie definitivă.

www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad