Horoscop de workaholic: Cum arată o zi liberă din viaţa fiecărei zodii

Munceşti din ce în ce mai mult şi ideea de timp liber devine parcă tot mai vagă, aşa că ne-am gândit să-ţi aducem un zâmbet pe buze cu acest horoscop, care-ţi va aminti că mai ai nevoie şi de o pauză din când în când. Citeşte ce i-ar plăcea partenerului sau celei mai bune prietene să facă dacă ar avea şansa să îşi ia o zi liberă şi plănuieşte o escapadă pe gustul vostru, ţinând cont şi de zodie!

Berbec

Semn de foc, Berbecul nu concepe ce ar putea însemna o zi liberă, fiindcă are multă energie şi trebuie să o ardă într-un fel sau altul. O zi întreagă pe care să o petreacă după bunul său plac? Cu siguranţă va avea pe listă o drumeţie sau un zbor către o destinaţie inedită. Dacă finanţele nu îi permit, fii sigur că va dansa pe săturate, până la ore târzii, iar a doua zi va ajunge la muncă plin de energie, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat!

Taur

Pentru nativii din zodia Taurului, o zi liberă nu poate să însemne decât stat la orizontală şi mâncare bună. Fie că leneveşte pe marginea piscinei, într-un hamac, la munte sau pur şi simplu în pat alături de partener, Taurul va alege întotdeauna confortul când vine vorba de petrecerea timpului liber.

Gemeni

Unde găseşti nativul din zodia Gemenilor într-o zi în care nu trebuie să se prezinte la birou? Ei bine, îşi va petrece timpul cel mai probabil online, citind cele mai recente ştiri, socializând şi discutând pe diverse teme pe forumuri şi site-uri din domenii care îl interesează.

Rac

Ziua liberă şi-o va petrece cel mai probabil acasă. Nu vă gândiţi însă că se va plictisi sau că va lenevi în faţa televizorului.  Cel mai probabil, familist convins, Racul va găti pentru cei dragi sau va face un grătar de zile mari, unde va invita toţi cunoscuţii.

Leu

Dacă are puţin timp liber, nativul din zodia Leului va dori să meargă la teatru. Fie că merge împreună cu partenerul de cuplu, fie alături de cea mai bună prietenă, va insista să aibă cele mai bune locuri la o comedie spumoasă sau la o piesă despre care a auzit la postul de radio preferat. Cert este că se va găti din timp şi le va povesti încântat celor dragi după aceea care au fost scenele preferate şi ce alte piese îşi doreşte să vadă pe viitor.

Fecioară

Fire ordonată şi conştiincioasă, nativul din zodia Fecioarei va profita de ziua liberă pentru a face puţină curăţenie. Nimic nu se compară cu o bucătărie care luceşte de curăţenie şi mirosul de pin sau trandafiri al soluţiilor de curăţat.  Dar nu se va opri aici! Va ordona condimentele din dulap în ordine alfabetică şi cănile în funcţie de culori, de la cele deschise la cele închise. Apoi, dacă mai are timp, va studia concurența astfel încât să revină a doua zi la locul de muncă bine informat şi gata de atac. Va adormi în cele din urmă, dar numai după ce va vedea un film sau va discuta cu o bună prietenă la telefon.

Balanţa

Stresat peste măsură şi tot timpul preocupat de binele celorlalţi, pe nativul din zodia Balanţei îl vei găsi petrecându-şi timpul liber fie vizitând un muzeu, o galerie de artă sau la o degustare de vinuri, fie în aer liber, cu cortul. O gură de aer proaspăt şi ocazia de a analiza şi altceva decât nedreptăţile din jur şi grijile pe care şi le face permanent legat de experienţele trăite îi vor da nativului din zodia Balanţei senzaţia că l-a prins pe Dumnezeu de un picior.

Scorpion

Dacă are timp liber, pe nativul din zodia Scorpionului îl găseşti prin magazine. După ce găseşte acea piesă vestimentară cheie, care să îi completeze ţinuta, se pregăteşte ca la carte şi merge în club, unde va atrage sexul opus mai ceva ca un magnet.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetătorului are nevoie de aventură când scapă de rutina de la locul de muncă pentru a-şi reîncărca bateriile. Indiferent de destinaţia aleasă sau de mijlocul de transport utilizat pentru a ajunge acolo, Săgetătorul va reuşi să trăiască clipe pline de adrenalină, chiar dacă are la dispoziţie o singură zi.

Capricorn

Ai spus zi liberă? Ei bine, nativul din zodia Capricornului va avea cel mai probabil doar jumătate de zi liberă, fiindcă dimineaţă îl vei găsi cu siguranţă la birou şi abia dacă se va îndura să plece mai devreme cu o oră sau două. Pentru a-l scoate din birou, e musai să-l inviţi în oraş din timp şi să insişti să faci cinste. Astfel, nu va avea nicio scuză pentru a refuza.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsătorului îşi va petrece ziua liberă cântând, dansând sau practicând orice alt hobby este pe gustul lui. Îşi va găsi cu siguranţă şi puţin timp pentru a meşteri câte ceva la calculator sau pentru a repara o instalaţie prin casă,  după care va lenevi în pat sau va ieşi la o bârfă cu prietenii, pentru a se relaxa cu adevărat.

Peşti

Pe nativul din zodia Peştilor îl găseşti pe şezlong, la umbra unui copac din grădină, cu un pahar de suc de portocale sau limonada în mână. Dacă are cu cine să discute, se va întinde la vorbă până târziu, dacă nu, îşi va lăsa imaginaţia să zburde liber, aşa cum nu îşi permite în zilele când şeful stă cu ochii pe el.

www.ziare.com

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad