Horoscop dragoste: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie (I)

Crezi sau nu în reîncarnare, astrele ştiu cel mai bine ce fel de viaţă amoroasă ai avut în trecut. Află cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie.

Berbec

Faptul că acum eşti drăcoasă şi o femeie puternică înseamnă că în viaţa anterioară ai fost blândă şi timidă. Pentru că acum ai mult tupeu şi ştii ce vrei, în viaţa ta trecută erai o tânără din pătura burgheză din Marea Britanie şi te-ai iubit cu un avocat din Londra, care era cam absent şi te înşela.

Taur

Dacă acum eşti cerebrală şi o fire liniştită, asta e numai pentru că ai dus o viaţă anterioară zbuciumată. Ai murit devreme şi violent, probabil în timp ce fugeai de poliţie pentru vreo fărădelege. Te-ai iubit cu un tâlhar carismatic din Statele Unite, în secolul 19 la început.

Gemeni

Descurcăreaţă şi isteaţă, femeia Gemeni a dus o viaţă grea în trecut. Dacă acum este prietenoasă şi şireată, în viaţa anterioară a dus o viaţă grea, cu foamete şi epuizare prin muncă. Ai trăit în Franţa, pe vremea industrializării şi te-ai iubit cu un muncitor într-o fabrică de motoare cu abur.

Rac

Dacă acum eşti intuitivă şi sensibilă, poate chiar romantică şi prea delicată, asta e numai pentru că femeia Rac a fost în viaţa anterioară o femeie şef de trib din Indonezia. Te-ai iubit cu şamanul satului şi aţi experimentat ciuperci halucinogene.

Leu

Orgolioasă nevoie mare şi foarte centrată pe propria persoană, femeia Leu pare obişnuită cu atenţia şi de aceea nu acceptă să nu o capteze pe toată. Cum a trăit în fală şi bogăţie, cel mai probabil că a fost o curtezană frumoasă şi deşteaptă, care s-a iubit cu dogele Veneţiei sau cu vreun nobil din Florenţa.

Fecioară

Fecioara este mofturoasă şi exagerat de critică, dar asta numai pentru că în viaţa anterioară nu a avut parte de mult noroc. Cel mai probabil că ai trăit ca o negresă pe o plantaţie de bumbac în secolul 17, în America, şi te-ai iubit cu administratorul moşiei pe care munceai şi trăiai.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad