Horoscop sexual: Cât să aştepţi până faci sex cu el în funcţie de zodia lui

Cedezi de la prima întâlnire sau aştepţi până vă cunoaşteţi mai bine? Zodia lui îţi spune după cât timp poţi face sex cu el astfel încât să nu strici prima impresie.

Berbec

Acest bărbat pasional, care se „aprinde” foarte repede este gata de sex chiar şi la o oră după ce te.a cunoscut, iar dacă îi cedezi nu va avea o impresie proastă despre tine. Dar să nu te aştepţi că după o astfel de aventură veţi rămâne împreună până la adânci bătrâneţi. Pasiunea lui se stinge la fel de repede pe cât se aprinde.

Taur

Deşi nu ai zice, Taurul are vederi destul de largi şi o gândire modernă. Poate să aibă o relaţie fericită chiar dacă totul a început cu o aventură de o noapte. Totuşi, dacă vrei să-l impresionezi şi să-l seduci, e bine să-l ţii puţin pe jar. Cu cât îl faci să aştepte mai mult, cu atât va creşte interesul lui.

Gemeni

Deşi îi place flirtul şi sexul, bărbatul din Gemeni nu este foarte deschis şi modern. Nu că nu i-ar plăcea să facă sex cu o necunoscută, însă nu ar vrea să aibă o relaţie de lungă durată cu ea. Crede că sexul la prima întâlnire este permis bărbaţilor, dar nu şi femeilor serioase, care se respectă. Dacă vrei să ai o relaţie de durată cu el, e bine să aştepţi câteva săptămâni până la prima partidă de sex.

Rac

Deşi este un bărbat sensibil şi romantic, Racul nu are prejudecăţi. Sexul este destul de important pentru el, aşa că vrea să vadă cum vă înţelegeţi în pat înainte să începeţi o relaţie serioasă. Însă dacă tu îi respingi avansurile, îţi va respecta dorinţa şi nu te va presa. Cel mai bine este să nu o faci din prima, dar nici să nu îl ţii prea mult pe jar.

Leu

Leul este un bărbat egoist şi dominator, care nu respectă femeile la fel de mult ca alte zodii. Pe de o parte îl încântă sexul la prima întâlnire, pe de altă parte râde de femeile care fac asta. E gata oricând să sară în pat cu o necunoscută, dar nici în ruptul capului nu ar avea o relaţie cu ea. Crede că există două tipuri de femei, unele pentru aventuri de o noapte şi altele pentru relaţii serioase.

Fecioară

Bărbatul Balanţă are vederi destul de înguste şi nu este de acord cu sexul la prima întâlnire. Nu ar face-o nici el şi nici nu ar avea o relaţie cu o femeie care acceptă aşa ceva. Dacă vrei să-l impresionezi nu trebuie nici să te laşi sărutată din prima seară, iar până la sex trebuie să aştepţi până când vă cunoaşteţi mai bine.

Balanţă

Balanţa crede că sexul este prea plăcut ca să-l amâni. Cu cât cedezi mai repede, cu atât mai bine pentru el. Părerea lui despre tine nu se va schimba oricum, căci are o gândire suficient de deschisă ca să înţeleagă că şi femeile iubesc sexul. Iar dacă preferi să mai aştepţi, aşteaptă-te la mici presiuni din partea lui.

Scorpion

Pasionalul Scorpion este gata oricând de sex şi abia aşteaptă să ajungă cu tine în pat. Dar dacă tu preferi să aştepţi puţin, îţi va respecta dorinţa. Pe undeva, poate că e mai bine să-l ţii pe jar un pic, fiindcă interesul lui creşte cu fiecare zi în care îi respingi avansurile, iar prima noapte va fi cu atât mai „interesantă”.

Săgetător

Lipsit de prejudecăţi şi pasional, Săgetătorul poate porni o relaţie de durată de la o aventură de o noapte. Nu îşi schimbă părerea despre tine dacă îi cedezi din prima, dar nici nu se supără dacă îl faci să aştepte mai mult. Totuşi, e recomandat să nu îl ţii prea mult pe jar, căci aşteptarea îl plictiseşte.

Capricorn

Acest gentleman de modă veche nu va încerca niciodată să te ducă în patul lui de la prima întâlnire. Şi nici tu nu trebuie să-i dai de înţeles că ai fi de acord cu asta pentru că sigur nu va mai vrea să aibă nimic de a face cu tine. După câteva săptămâni, dacă nu chiar luni, de relaţie poţi să-i transmiţi subtil că eşti gata de sex, dar lasă-l pe el să facă primul pas.

Vărsător

Dacă nu eşti gata să faci sex cu el de la prima întâlnire, atunci la a doua sau a treia ar trebui să fii pregătită. Îi place sexul, este foarte pasional şi nu îi place să aştepte în nicio situaţie, cu atât mai mult când vine vorba de sex. Nu-l ţine prea mult pe jar pentru că îşi va căuta satisfacţia în altă parte.

Peşti

Este sensibil, romantic şi oarecum de modă veche. Femeile prea agresive, care caută să-l seducă din prima, îl sperie – trebuie să simtă că el face primul pas, chiar dacă nu este neapărat aşa. Aşa că, dacă vrei o relaţie cu el, trebuie să aştepţi puţin până să ajungi în patul lui şi să fii sigură că experienţa va fi una plăcută şi foarte romantică.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad