Horoscopul amazonian: Vezi ce zodie eşti şi ce zeu te apără de rele

Amazonienii sunt oameni dn triburi diferite, care nu au foarte multe în comun în afară de apă, mlaştini, delfinii roz şi aversiunea pentru lumea civilizată, care le distruge tradiţiile. În ciuda faptului că sunt diferiţi, oamenii din aceste triburi au organizat zodiacul după 12 zeităţi comune. Iată care sunt cele 12 zodii ale horoscopului amazonian, în funcţie de zeitatea care te guvernează şi ce viitor sexual îţi prevăd ele.

Mani (ianuarie)

Cei născuţi sub protecţia zeiţei Mani (pronunţat cu accent pe i) au parte de binecuvântarea unei amerindience foarte albe la faţă şi frumoase. Numele zeiţei Mani are legătură cu maniocul, o rădăcină din care se face făină pe Amazon. În 2013, Mani le aduce celor născuţi sub protecţia ei o viaţă sexuală activă şi chiar un copil, deoarece este o zeiţă a recoltelor.

Caipora (februarie)

Aceste spirite ale junglei amazoniene obişnuiesc să trăiască toată ziua în frunzişul arborilor înalţi şi numai noaptea coboară să-i sperie pe oamenii pierduţi prin junglă sau pe oricine nu are somn. Cei născuţi în luna februarie sunt protejaţi anul acesta de spirite rele şi de aceea au noroc în dragoste şi multă sănătate.

Iemanja (martie)

Iemanja (cu accent pe ultimul a) este un fel de zeiţă-mamă a mărilor şi apelor sărate. Ea binecuvântează îndrăgostiţii, mâncarea bine făcută, pescarii şi cuplurile care vor să se căsătorească pe malul mării. Deşi este o sirenă, Iemanja are mai degrabă vocaţie de mamă-protectoare. În 2013, cei născuţi sub protecţia lui Iemanja vor fi feriţi de boli şi vor avea parte de dragoste curată la lumina lumânărilor.

Boitata (aprilie)

Boitata (cu accent pe ultimul a) este un zeu-şarpe simbol al Amazonului. Forma acestei zeităţi este de şarpe uriaş, cu coarne de taur şi ochi de foc, care împietresc pe oricine se uită în ei (ca Medusa din mitologia greacă).Cei născuţi sub semnul şarpelui de foc sunt oameni aprigi, iuţi la mânie care nu lasă pe nimeni să le spună ce să facă. În 2013, cei născuţi în luna aprilie vor avea parte de sex sălbatic, aproape violent, cu parteneri nestatornici.

Saci Perere (mai)

Cei născuţi în luna mai au parte de protecţia unui elf negru poznaş, cu un singur picior, care face mereu prostii şi este cauza tuturor problemelor în fermele amazoniene. Dacă reuşeşti să-i furi şapca roşie, elful îţi îndeplineşte o dorinţă. În 2013, cei protejaţi de Saci vor avea parte de multe aventuri de o noapte, parteneri creativi în pat şi vor descoperi poziţii noi.

Boto (iunie)

Delfinul magic Boto se transformă noaptea într-un tânăr sexy, pentru a vrăji fetele tinere (un fel de Zburător). Amazonienii protejaţi de Boto sunt foarte iubăreţi, dar înşală adesea şi sunt fustangii cam toată viaţa. În 2013, cei născuţi sub protecţia lui Boto vor avea parte de mult sex de calitate, mai ales la începutul verii.

Curupira (iulie)

Zeu al pădurilor şi animalelor sălbatice, Curupira protejează toţi oamenii născuţi în luna iulie şi pe toţi iubitorii de natură. Urăşte vânătorii şi ţapinarii şi încearcă mereu să facă bine celor pe care îi protejează. În 2013, cei născuţi sub semnul lui Curupira vor întâlni marea dragoste şi vor descoperi că jucăriile sexuale nu sunt ceva ruşinos sau tocmai interzis.

Mapinguari (august)

Varianta amazoniană a lui Yeti, zeul Mapinguari apără oamenii născuţi în luna august şi pe toţi cei care amână totul pentru mai târziu. Considerat de triburile amazoniene ultimul supravieţuitor al speciei de leneşi uriaşi, Mapinguari va aduce un 2013 calm şi liniştit, fără aventuri în aşternut.

Boi-Bumbá (septembrie)

Zeul regiunii Maranhão din Amazonia este unul vesel, cu trăsături bovine, dar foarte isteţ, în ciuda aspectului. El apără toate petrecerile şi cei născuţi sub protecţia sa sunt feriţi de rele la beţie. În 2013, Boi-Bumbá (accent pe ultimul a) vă aduce orgii şi noi prieteni swingeri. Dacă vă încântă sexul în trei, 2013 este anul în care trebuie să încercaţi aşa ceva.

Iara (octombrie)

O altă sirenă din Amazonia, Iara (accent pe ultimul a) este înşelătoare, mincinoasă şi axată mereu pe interes. Cam aşa sunt şi protejaţii ei, născuţi în luna octombrie. Iara le-a pregătit pentru 2013 multe aventuri incestuoase, cu parteneri foarte interesanţi şi experienţe riscante.

Mula sem cabeca (noiembrie)

Deşi este o zeitate a cărei legendă este tristă (o femeie transformată în măgar fără cap pentru că a făcut sex cu un preot), Mula nu este rea de fel. Oamenii născuţi sub protecţia ei au tendinţa să intre în belele şi să înşele des, dar nu toţi cad în păcat. În 2013, zeiţa le-a pregătit protejaţilor ei un an liniştit, unde doar vara poate veni cu ispite în aşternut. Cel mai bine este să plecaţi în concediu cu persoana iubită, departe de tentaţii.

Jurupari (decembrie)

Zeu pus pe şotii, sub formă de drăcuşor neastâmpărat, Jurupari este o zeitate a junglei, iubitor de natură şi vacanţe dese. Cei născuţi sub protecţia drăcuşorului sunt veşnic în căutare de distracţie, deşi nu lasă să se vadă întotdeauna spiritul jovial de la prima vedere. Gelos şi răzbunător, Jurupari aduce în 2013 mai multe probleme, peste care veţi trece cu bine dacă cereţi părerea partenerului. Sexul va fi destul de plictisitor, puteţi încerca să remediaţi cu o vacanţă în natură.

www.ziare.com

Categoria: Puls

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad