Horoscopul celtic al Pădurii! Magia verde din sufletul nostru (I)

Sistemul zodiacal al Celţilor s-a născut, în mod firesc, prin stabilirea unei conexiuni profunde cu natura şi cu ritmul ei misterios. Celţii credeau că putem să asociem caracteristicile plantelor pădurii de natura umană. Şi nu aveau ei dreptate, oare? Doar natura ascunde înţelepciunea profundă a vieţii. Află ce energie porţi în suflet.

Mesteacăn (24 decembrie – 20 ianuarie) – ÎNVINGĂTORUL

Dacă te-ai născut în această perioadă, înseamnă că energia mesteacănului te reprezintă. Eşti o persoană zeloasă, ambiţioasă. Îţi doreşti mereu să atingi absolutul, să performezi la cele mai înalte standard ale tale. Eşti o persoană cu orizonturi largi şi aspiraţii înalte. O persoană inteligentă, care iubeşte să se înconjoare de oameni inteligenţi care au același elan. Druizii au atribuit oamenilor născuţi în această perioadă semnul mesteacănului. Este o perioadă a întunericului, o perioadă când căutăm lumina. De aceea nu eşti o persoană care se resemnează prea uşor. Eşti un lider înnăscut, o persoană în care ceilalţi pot avea mare încredere. În conexiune cu latura ta sensibilă, devii o persoană emoţională, poetică. Ai o energie care cu adevărat fascinează.

Scoruş de munte (21 ianuarie – 17 februarie) – GÂNDITORUL

În zodiacul celtic, persoanele născute în această perioadă sunt recunoscute ca fiind filosofi, cei care au o gândire profundă, sensibilă. Dacă şi tu eşti influenţat de energia acestui copăcel, înseamnă că ai o minte vizionară, idei măreţe. Gândurile tale sunt originale şi creative. Atât de diferite sunt de normă generală, încât pari uneori de neînţeles. Eşti o persoană sensibilă, ai puterea de a-i influenţa pe ceilalţi şi de a aduce noul în viaţa lor. Datorită oamenilor născuţi în această perioadă, lumea se bucură de perspective unice, revelatoare.

Frasin (18 februarie – 17 martie) – VRĂJITORUL

Cei care s-au născut sub semnul celtic al vrăjitorului sunt oameni liberi. Au o imaginaţie debordantă sunt intuitivi şi artişti. Ei văd lumea în culori infinite, acuarelate, pure. Au tendinţa de a avea toane, de a trece de la o extremă la alta şi asta pentru că peisajul lor intern trece de la o formă la alta. Sunt inspiraţi de natură, de tot ce este mai frumos. Pe aceşti oameni îi vom găsi adesea activând în zona artelor, a ştiinţei, a tehnologiei. Aceşti oameni se află într-o constantă stare de reinventare şi redescoperire…

Arin – (18 martie – 14 aprilie) – CĂUTĂTORUL

Dacă te-ai născut în această perioadă, celţii îţi decodifică personalitatea arătând spre tine ca fiind un căutător. Cel care caută calea… Eşti cel care reuşeşte să îi mobilizeze şi pe ceilalţi, eşti cel care reuşeşte să îi mobilizeze pe toţi prin energia sa. Persoanele patronate de acest semn zodiacal celtic sunt fermecătoare în adevăratul sens al cuvântului. Aceste persoane reuşesc să se facă plăcute de către toţi, sunt foarte populare şi sociabile. De asemenea, persoanele aflate sub acest semn zodiacal îşi găsesc cu uşurinţă încrederea de sine. Iar această încredere este de-a dreptul molipsitoare. Aceste persoane au calităţi de lideri. Nu suportă superficialitatea şi ştiu să preţuiască timpul lor şi pe al celorlalţi. Sunt motivaţi de acţiune şi rezultate.

Salcie (15 aprilie – 12 mai) – OBSERVATORUL

Dacă te-ai născut sub semnul Salciei în horoscopul celtic, atunci luna te guvernează, de aceea personalitatea ta se află în strânsă legătură cu latura mistică a vieţii. Luna joacă un rol important în viaţa ta. Aceasta înseamnă că eşti o persoană foarte creativă, sensibilă şi inteligentă. Ai un talent înnăscut în a înţelege ciclurile vieţii, ceea ce îţi dă o înţelegere realistă a vieţii. Inteligenţa de care dai dovadă te ajută să înţelegi latura profundă a vieţii. Persoanele aflate sub această zodie au un potenţial imens. Din păcate au tendinţa de a se autolimita, de teamă de a nu ieşi prea mult în evidenţă, de a părea infatuaţi. Dar stă în natura propriilor percepţii modul cum laşi ca strălucirea ta să îi capteze pe ceilalţi…

Gherghin (13 mai – 9 iunie) – ILUZIONISTUL

Persoanele născute sub acest semn în zodiacul celtic au puterea de a ne vrăji în adevăratul sens al cuvântului. Se adaptează circumstanţelor şi se transformă. Uneori ne arată o altă față decât ceea ce sunt în interiorul lor. Ei traduc foarte bine expresia „nu judeca o carte după coperţile sale”. Aceste persoane au o flacără creativă ardentă, deşi în aparenţă par a trăi o viaţă simplă. Aceşti oameni se pot adapta cu uşurinţă multor situaţii de viaţă. Au o curiozitate naturală şi nu le este teamă să încerce. Au un simţ al umorului sănătos. Sunt plini de viaţă, dar uneori au nevoie de propriul timp, de propriul spaţiu pentru regăsire. Persoanele născute sub acest semn celtic au de asemenea bune calităţi de negociatori şi comunicatori. Ştiu să asculte, de aceea sunt înconjuraţi de mulţi prieteni.

Stejar (10 Iunie – 7 Iulie) – STABILIZATORUL

Cei născuţi sub acest semn zodiacal celtic sunt înzestraţi cu o forţă specială – puterea de a depăşi greutăţile cu înţelepciune şi de a-i inspira şi pe ceilalţi. Sunt oameni protectori, blânzi şi de obicei devin activişti şi apărători pentru cei care nu se pot apăra singuri. De aceea îi vedem adesea activând în organizaţii pentru drepturile omului, ale animalelor sau ecologiste, dar şi în alte domenii umanitare, cum ar fi medicina. Sunt foarte generoşi aceşti oameni. Sunt grijulii şi cred în partea pozitivă a vieţii. Iubesc să împărtăşească ceea ce ştiu. În relaţiile cu cei apropiaţi au nevoie de stabilitate şi de confort. Ştiu să îşi creeze această viaţă. Iubesc liniştea şi pacea sufletească. Iubesc să aibă familii largi, dominate de stabilitate şi iubire.

www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad