Horoscopul celtic al Pădurii! Magia verde din sufletul nostru (II)

Sistemul zodiacal al Celţilor s-a născut, în mod firesc, prin stabilirea unei conexiuni profunde cu natura şi cu ritmul ei misterios. Celţii credeau că putem să asociem caracteristicile plantelor pădurii de natura umană. Şi nu aveau ei dreptate, oare? Doar natura ascunde înţelepciunea profundă a vieţii. Află ce energie porţi în suflet.

Vâsc (8 iulie – 4 august) – CONDUCĂTORUL

În Zodiacul Celtic, vâscul este un semn regal. Vâscul era considerat magic de către vechii celţi, iată de ce, persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt considerate a fi dăruite. Aceste persoane pot obţine cu uşurinţă ceea ce îşi doresc. Au strategii înnăscute pentru a deveni învingători. Rareori se lasă bătuţi şi îi învaţă şi pe ceilalţi limbajul strălucitor al învingătorului. Aceste persoane sunt competitive şi ambiţioase. Uneori par foarte arogante chiar, iar încrederea lor de sine intimidează. Cu toate acestea, în realitate, persoanele născute sub acest semn zodiacal pot fi foarte generoase şi bine intenţionate. Le pasă de soarta celor apropiaţi, fie că este vorba despre familie, prieteni sau colegi. Ştiu să fie afectuoşi şi grijulii. Persoanele guvernate de energia vâscului au o inteligenţă sofisticată, de aceea înregistrează merite şi în mediul academic.

Alun (5 august – 1 septembrie) – ÎNŢELEPTUL

Dacă te-ai născut cu energia alunului în suflet, atunci eşti, foarte probabil, o persoană foarte inteligentă, organizată şi eficientă. Eşti o persoană dăruită din punct de vedere academic, foarte studioasă şi însetată de cunoaştere. Îţi place să fii mereu bine informată, îţi place să analizezi şi să treci realitatea prin filtrul propriei gândiri. Persoanele născute sub acest semn sunt analitice, uneori simt nevoia să deţină controlul şi totul în ordine. Chiar dacă ai tendinţa de a fi „cel care le ştie pe toate”, ceea ce îţi aduce şi antipatii, oamenii au nevoie de modul cum știi tu să echilibrezi şi să ordonezi totul. Ceea ce te transformă într-un lider excelent, o persoană pe care oricine se poate baza.

Viţa de vie (2 septembrie – 29 septembrie) – STRĂLUCITORUL

Persoanele născute în acesta perioadă, cu energia magică a viţei de vie în suflet şi sub influenţa echinocţiului de toamnă, sunt persoane imprevizibile, mereu schimbătoare în atitudine. Pot fi pline de contradicţii şi de multe ori indecise. Dar, cu toate acestea, au o mare capacitate de a empatiza şi de a înţelege pe oricine. Aceste persoane iubesc viaţa selectă, luxul şi confortul. Apreciază, de asemenea, oamenii de calitate. Sunt persoane fermecătoare, elegante, au bun-gust pe care ştiu să îl etaleze. Tocmai prin natura lor misterioasă, classy şi indecisă reuşesc să capteze atenţia şi să îi facă pe ceilalţi să se simtă foarte atraşi de ei. Persoanele născute sub acest semn zodiacal iubesc viaţa publică şi adoră să se vadă remarcaţi de către ceilalţi.

Iedera (30 septembrie – 27 octombrie) – SUPRAVIEŢUITORUL

Printre multele calităţi pe care le au aceste persoane, cei născuţi sub semnul celtic al iederei sunt recunoscuţi pentru capacitatea uimitoare de a depăşi orice obstacol. Oamenii aceştia au un intelect strălucitor, dar mai mult decât atât, ei se fac remarcaţi prin compasiunea lor faţă de ceilalţi, prin loialitate şi valori bine definite. Aceste persoane iubesc să ofere, sunt gata oricând să fie de ajutor. Pentru ei, viaţa poate fi dificilă uneori, poate părea chiar nedreaptă, dar acest lucru nu îi opreşte, iar obstacolele nu sunt decât un alt mod de a deveni cu mult mai puternici. Persoanele născute sub acest semn au tendinţa de a fi foarte spirituale, în apropiere cu natura. Sunt fermecătoare, carismatice, sociabile şi pot face impresie foarte bună în orice ambient social.

Trestie (28 octombrie – 24 noiembrie) – CĂUTĂTORUL

Cei aflaţi sub semnul trestiei sunt cei care au capacitatea de a căuta adânc în esenţa lucrurilor, pentru a afla adevăruri profunde. Au o latură melancolică şi filosofică profundă. Le place să caute, să cerceteze, să atingă esenţa. Nu sunt deloc persoane superficiale, nu se mulţumesc cu puţin. Iubesc tot ceea ce este mai frumos, mai autentic în lume şi în ceilalţi. Iubesc ariile umaniste care presupun cercetarea atentă, de aceea pot avea cariere remarcabile în domenii ca jurnalismul, istoria, arheologia. Știu să iubească oamenii pentru că ei sunt adevărate poveşti care merită a fi descoperite. Persoanele născute cu energia trestiei în suflet au un profund simt pentru onoare şi adevăr şi nimic nu le poate zdruncina convingerea adâncă şi încrederea în bine şi în oameni. Existenţa acestor oameni ne dă şi nouă speranţă…

Soc (25 noiembrie – 23 decembrie) – AVENTURIERUL

Persoanele născute cu energia plantei de soc în suflet iubesc libertatea, iubesc să trăiască pasional. Trăiesc relaţii răvăşitoare, dar pline de semnificaţii profunde. Aceste persoane ştiu să ia tot ce este mai frumos de la viaţă, trăiesc intens. De multe ori se lovesc chiar cu capul de pragul de sus. Dar nimic nu-i opreşte din alergătura lor tumultoasă prin viaţă. Se ridică şi o iau de la capăt. Au fire extrovertită, energică care se comportă ca un magnet pentru ceilalţi, ei care de multe ori nu pot ţine ritmul cu firea pasională a oamenilor născuţi sub semnul plantei de soc. De asemenea, persoanele născute în această perioadă pot fi uneori brutal de oneste, ceea ce realmente sperie. Au puţini prieteni tocmai din acest motiv, dar aceştia sunt devotaţi şi speciali pentru că, la rândul lor, cei care au socul în suflet ştiu să ofere cu multă căldură şi atenţie.

www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad