Horoscopul dansului – Zodiile au talent

Sperăm mereu să vă facem să vă îndrăgostiţi de dans din toate punctele de vedere, pentru că dansul este cea mai bună modalitate de a ne simţi liberi, de a ne recăpăta tonusul, încrederea şi dragostea de viaţă. Îţi prezentăm mai multe stiluri de dans în funcţie de trăsăturile zodiei tale. Nu trebuie decât să descoperi că şi tu, într-adevăr, ai talent!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aventurieri şi plini de energie. Curajoşi, entuziaşti şi plini de dinamism, nativii din această zodie vor vrea mereu să încerce ceva nou, ştiu să îşi atingă scopurile bine definite şi să fie învingători. Dansul lor este SALSA.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iubitori şi răbdători… Romantici şi iubitori de frumos, aşa sunt nativii din zodiac Taur. Ei sunt perseverenţi şi îşi bazează viaţa pe valori bine definite. Sunt pasionali, de aceea dansul lor este… BACHATA.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii în Gemeni sunt adaptabili şi versatili. Comunicativi şi inteligenţi, ei ştiu să se facă plăcuţi în orice circumstanţă. Ei sunt „sufletul” întâlnirilor între prieteni şi ştiu să se distreze la maxim. Iar din acest motiv, dansul lor este LAMBADA.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii în Zodia Racului sunt emoţionali şi foarte sensibili. Au o intuiţie aparte şi sunt foarte iubitori. Iubesc căldura şi siguranţa căminului. Preferă să se bucure de frumuseţea dansului, mai ales ca spectatori – dansul lor este BALETUL.

Leu (23 iulie – 21 august)

Leii sunt generoşi şi au sufletul bun. De asemenea, le place să fie în centrul atenţiei şi să îi uimească pe cei din jur. Dansul este doar o altă modalitate prin care îşi pot evidenţia calităţile. Belly Dance sau Break Dance îi caracterizează.

Fecioară (22 august – 23 septembrie)

Nativii în Fecioară sunt meticuloşi şi timizi. Sunt persoane de încredere şi foarte muncitoare. De asemenea, pledează pentru eleganță şi diplomaţie. Lor li se potriveşte VALSUL.

Balanţa (24 septembrie – 23 octombrie)

Balanțele sunt romantice şi fermecătoare. De asemenea, adoră viaţa urbană şi să îşi petreacă timpul cu cei apropiaţi. Dansul lor este Jazz Dance-ul, un stil atât de provocator, pe care l-a dezvoltat Michael Jackson.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii în Scorpion sunt determinaţi şi au multă forţă interioară. Au o energie magnetică şi le place să îşi menţină un şarm magnetic. Dansul lor este sublimul TANGO.

Săgetător (23 noiembrie – 22 decembrie)

Nativii din Săgetător sunt optimişti şi iubitori de libertate. Adoră călătoriile şi oamenii frumoşi. Dansul joacă un rol foarte important în viaţa lor şi sunt foarte deschişi la a experimenta diferite stiluri. Dansul lor este dansul lui Zorba Grecul.

Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)

Nativii din zodiac Capricornului sunt prudenţi. Le place sentimentul de confort şi de siguranţă. Au un stil binedefinit şi sunt foarte apreciaţi de către cei din jur, pentru simţul răspunderii dezvoltat. JIVE, prin veselia şi poftă de viaţă pe care o degajă, li se potriveşte foarte bine Capricornilor, căci ei au nevoie de eliberare.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii sunt caracterizaţi de o viziune largă asupra vieţii, pe care o îmbrăţişează cu mare deschidere. Sunt inovativi şi curajoşi. Iubesc provocările. Dansul lor este Dansul Contemporan.

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Sunt romantici şi visători şi cu greu poţi pătrunde în lumea viselor lor. Nativii din Peşti iubesc dansul şi artele în general. Dansul Peştilor trebuie să fie ca o plutire, iar dansul lor este CONTACT IMPROVISATION.

www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad