Horoscopul de 10 minute: Pulsul Zilei pentru fiecare zodie

Te grăbeşti să ajungi la birou şi îţi doreşti să măsori anticipat pulsul zilei pentru a-i face faţă cu brio? Acest horoscop rapid, pe care îl poţi parcurge cu uşurinţă în maxim 10 minute, îţi va face o idee clară asupra ritmului zilei şi a adaptării tale la vibraţia ei:

Berbec

Orice se poate întâmpla astăzi atâta timp cât crezi în miracole. Ziua de astăzi este prielnică speranţei în mai bine şi speranţei în fericire. Situaţiile se limpezesc, iar sfârşitul zilei aduce soluţii noi unor probleme mai vechi. Este un timp pentru relaxare şi inspiraţie.

Taur

O zi prielnică pentru a ieşi din tine însăţi şi a te bucura de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Fii recunoscător pentru ceea ce ai şi încearcă să răspunzi pozitiv chiar şi acelor detalii care te nemulţumesc. Schimbă unghiul din care priveşti lucrurile şi vei obţine armonie.

Gemeni

Ajungi la o bună cunoaştere a lumii atunci când ajungi să te cunoşti pe tine însăţi. Astăzi, mai mult ca niciodată, ești cel mai aproape de tine. Te vezi în oglindă zilei aşa cum eşti, cu dorinţele, suferinţele şi aspiraţiile tale. Găseşte-te mai întâi pe tine însăţi şi mai apoi vei găsi în jur şi ceea ce cauţi.

Rac

Detaşează-te de tot ceea ce înseamnă negativitate, sentimente de tristeţe şi lipsă de speranţă. Provocarea zilei pentru tine este aceea de a evada din propria suferinţă. Caută un mic refugiu în lucrurile frumoase din jurul tău, cere ajutor celui mai bun prieten dacă este nevoie.

Leu

Este inutil atât consum energetic când viaţa înseamnă tocmai echilibru energetic. Degajarea este cuvântul care poate face minuni pentru tine astăzi. De data aceasta fă o excepţie şi lasă pentru mâine ceea ce aveai de gând să faci astăzi. Astăzi proiectezi, mâine acţionezi.

Fecioară

În egală măsură, munca poate aduce împlinire şi energie pozitivă ca şi iubirea. Astăzi este însă izvorul de la care îţi încarci bateriile şi primeşti satisfacţie. Munca îţi aduce optimism şi te protejează împotriva tendinţei de a cădea în tristeţe.

Balanţa

O zi dedicată familiei nu este niciodată o zi irosită şi micile bucurii pe care le aduce convieţuirea alături de cei dragi sunt de nepreţuit. Renunţă la perfecţionismul tău şi încearcă să eviţi, mai ales astăzi, orice critică destructivă. O cană spartă se înlocuieşte, dar uneori un cuvânt rău nu poate fi înlocuit nici de 100 de cuvinte bune.

Scorpion

O zi încununată de succes te aşteaptă astăzi, iar reuşita poate fi întrezărită în tot ceea ce faci. Armonizează-ţi gândurile la ceea ce ţi se întâmplă şi încearcă să treci cu vederea micile răutăţi ale celorlalţi. Nu lua nimic la modul personal.

Săgetător

Curajul vine la pachet cu asumarea anumitor riscuri. Îndrăzneşte să speri, să ceri şi să iei atitudinea. Implicarea este cea care te conduce pe drumul potrivit, nu pasivitatea sau resemnarea. Niciodată să nu te mulţumeşti cu mai puţin decât ceea ce sufletul tău ştie că merită.

Capricorn

Veşti bune şi lucruri frumoase se întâmplă prin intermediul prietenilor. Este o zi care te îndeamnă să vibrezi alături de cei care te cunosc cel mai bine şi îţi înţeleg preocupările şi neliniştile. Socializarea poate aduce în viitorul apropiat schimbări benefice în viaţa ta.

Vărsător

Nu lăsa pe nimeni şi nimic să te afecteze şi stai deoparte de tot ceea ce nu îţi face bine. Înconjoară-te de oameni şi lucruri pozitive şi nu mai răspunde provocărilor agresive din jurul tău. Ziua de astăzi promite linişte, limpezirea situaţiilor şi clarificarea confuziilor.

Peşti

Nimeni nu poate avea grijă de tine mai bine decât o faci tu însăţi. Îngrijeşte-te cum trebuie şi arată-i respectul cuvenit trupului tău. Sănătatea este punctul tău slab astăzi, iar norocul  – punctul tău forte. Nechibzuinţa este de evitat astăzi.
www.garbo.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad